Vasluiul s-a impus cu scor la limită în fața Rapidului
 
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

Vasluiul s-a impus cu scor la limită în fața Rapidului

Jumisse-fc-vasluiBucuresti, 03 dec. 2012. SC Vaslui a câștigat partida de pe teren propriu cu Rapid, din cadrul etapei a 18-a, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Eduardo Jumisse în minutul 19.

Rapidiștii au început bine meciul dar s-au stins treptat, datorită oboselii acumulate din meciul de Cupă cu Astra Giurgiu, în care au jucat 120 minute, precum și a faptului că, au făcut deplasarea la Vaslui cu autocarul cale de 5 ore.

Cea mai mare ocazie a Rapidului a irosit-o Herea care a șutat pe lângă poartă din 10 metri în minutul 41.

Vasluienii, au avut mai multe ocazii de gol, printre care cea a lui Marius Niculae care a trimis în bara transversală în minutul 44.

Cu un antrenor neinspirat și care probabil este cel mai cuminte al Ligii 1, Marian Rada, care nu deranjează pe nimeni, Rapidul nu putea emite mai multe pretenții de la acest meci. În schimb, Viorel Hizo, la finalul meciului părea mai obosit ca jucătorii fiindcă a trăit meciul, manifestându-se ori de câte ori situția o impunea.

Sperăm ca după sărbători, George Copos să reușească să își văndă acțiunile clubului și să se termine cu incertitudinea care domnește la club de ceva luni bune.

SC Vaslui a început meciul cu: Cerniauskas, Milanov, Celeban, Varela, Salagean, Caue, Jumisse, Varga, Sanmartean, Antal, Marius Niculae.

Rapid a aliniat urmatorul 11: Albuț - Rui Duarte, Oros, Abrudan, Bozovic - Nicolae Grigore, Pavlovic - Ștefan Grigorie, Teixeira, Ovidiu Herea - Daniel Pancu.

Alexandru Neață; imagine: www.gsp.ro


trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.