București, 22 Decembrie 2018

Vasile Miriuță, după victoria cu FC Viitorul: Această echipă mă face să mă simt iarăși antrenor!

Hermannstadt-Viitorul-1-0

Sâmbătă, pe stadionul echipei CFR Cluj, Hermannstadt Sibiu, echipă gazdă, s-a confruntat cu FC Viitorul, într-o partidă din etapa a 21-a, pe care au câștigat-o, cu scorul de 1-0, prin reușita lui Lucian Dumitru, din minutul 12.   

La felul cum au jucat, elevii lui Gică Hagi, nu puteau emite pretenții mai mari de la această partidă, singura mare ocazie de a marca a fost deabia în minutul 76, atunci când Vlad Achim a nimerit bara transversală.

Antrenorul echipei Hermannstadt, Vasile Miriuță, entuziasmat după victoria împotriva echipei FC Viitorul, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Sunt foarte fericit, am încheiat anul cu bine, ultimul joc. Le mulțumesc băieților, pentru ajutorul care mi l-au dat, de când sunt aici. Bravo lor, munca este a lor. Am făcut și astăzi o partidă foarte bună, chiar dacă Viitorul ne-a dominat teritorial. Știam că o să aibe posesie mai bună, noi ne-am apărat foarte bine, am avut 2-3 situații de a marca, am marcat la prima, am avut ocazie prin Tătar. Plecăm în vacanță, avem 28 de puncte și trebuie să ne întărim pe când venim, pentru că toate echipele se vor întări și va fi rău la lupta la retrogradare. Această echipă mă face să mă simt iarăși antrenor!”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Tucudean-dec-2018

Citește și: Țucudean, după victoria cu Dinamo: „Vreau să dau mai multe goluri, față de anul trecut”

Într-o partidă a etapei a 18-a din Liga 1, disputată marți pe stadionul Dinamo, CFR Cluj a câștigat cu scorul de 3-0, împotriva unei echipe Dinamo,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X