Chelsea deţine ? acelaşi timp Liga Campionilor şi Liga Europa, p?ă săptăm?a viitoare
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

Vardar va juca pe atac. Aceasta este filosofia noastră

vardarBucuresti, 15 iulie 2013. Delegația macedoneană a sosit în România duminică seară, în jurul orei 19:00, iar declarațiile jucătorilor sunt foarte curajoase.

Steaua - Vardar, prima manșă a dublei din turul doi preliminar al UEFA Champions League, se joacă marți, 16 iulie, de la ora 20:45, și va fi transmis în direct la Digi Sport 1.

"Ne-am antrenat excelent la Zlatibor și suntem pregătiți. Intrăm în acest meci fără să avem ceva de pierdut și vom da totul pe terem. E clar că Steaua e favorită, dar noi suntem aici pentru a realiza surpriza. Cred că un gol al nostru ne-ar îmbunătăți consistent șansele pentru manșa retur, care s-ar juca altfel. O înfrângere la un gol diferență nu ar fi un rezultat rău pentru noi, dacă înscriem în România", a declarat atacantul Borche Manevski.

"Vardar va juca pe atac. Aceasta este filosofia noastră! Dar jucătorii vor primi responsabilități speciale, în funcție de adversarii direcți", a declarat antrenorul Blagoja Milevski. El a fost susținut și de căpitanul Radenko Bozovic:

"Dacă ne raportăm la bugete și la tradiție, Steaua este favorită. Dar fotbalul este interesant tocmai pentru că mai apar surprize, pentru că nu câștigă întotdeauna favoriții. Vom lupta pentru un rezultat bun și cred că putem scoate o remiză 1-1. Nu avem voie să intrăm pe teren cu frică", a declarat fundașul lui Vardar Skopje.

digisport

 

Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash