Fotbal flash-Welcome to my website

 

Vanessa Vanakorn solicită la CAS, anularea celor două decizii luate împotriva sa

Gaz-Metan-v-DinamoBucurești, 05 decembrie 2014 - Curtea de Arbitraj pentru Sport (CAS) a înregistrat două apeluri ale atletei din Thailanda, de ski alpin Vanessa Vanakorn, de 36 ani, împotriva deciziilor luate de către Comisia de disciplină a Federaţiei Internaţionale de schi (FIS), din 06 noiembrie 2014 şi a Consiliului FIS din 18 noiembrie 2014, despre calificarea pentru Jocurile Olimpice de Iarnă 2014 de la Soci.

Comisia de disciplină a FIS stabilit că Vanessa Vanakorn a participat, "activ sau pasiv", la manipularea rezultatelor patru curse de slalom uriaş care a avut loc la Krvavec în Slovenia, în ianuarie 2014 şi i-a interzis să participe la orice eveniment organiyat de FIS pentru o perioadă de 4 ani.

Consiliul FIS a luat atunci notă de această decizie disciplinară şi a anulat rezultatele celor patru curse în cauză. În consecinţă, Decizia finală este că Vanessa Vanakorn ar putea, prin urmare, să nu mai fie eligibilă pentru a participa Jocurile Olimpice de iarnă 2014 de la Soci şi, prin urmare, Consiliul FIS a trimis decizia sa Comitetului International Olimpic (CIO) pentru orice acţiuni ulterioare de competența sa.

În recursul său la CAS, Vanessa Vanakorn solicită anularea celor două decizii.

Două proceduri ale CAS au fost deschise şi se desfășoară în conformitate cu Codul de arbitraj pentru sport. Pentru moment, CAS nu va da mai multe detalii.

Alexandru Neata; AFP PHOTO / DIMITAR DILKOFF

 
 
 

 

 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.