București, 27 Februarie 2019

Valoarea lui Eric de Oliveira și-a spus cuvântul și FC Viitorul se califică în semifinalele Cupei

../Imagini-002-2019/Golul-lui-Eric

Marți, în primul meci din sferturile de finală ale Cupei României, disputat pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești, FC Viitorul a câștigat împotriva echipei „gazde”, Hermannstadt Sibiu cu scorul de 3-2 și merge mai departe în semifinalele competiției.   

Deși n-a strălucit în prima repriză, FC Viitorul a intrat la cabine cu scorul de 2-0, marcatori fiind Vlad Achim, minutul 6 (pen) și fostul dinamovist Rivaldinho, minutul 41. La începutul reprizei secunde, Gheorghe Hagi îl introduce pe teren pe Eric de Oliveira, în primul meci oficial de la revenirea în țară, care a marcat golul victoriei, în minutul 77, după o acțiune personală de toată frumusețea.

După pauză, sibienii reușiseră să restabilească egalitatea, la 2-2, prin reușitele lui Vlad Achim, minutul 63 (autogol) și Tsoumou, minutul 72 (pen). Nu se știe care era deznodământul partidei, dacă nu venea faza genială a lui Eric. Se putea ajunge la prelungiri, sau poate mai marcau sibienii, întrucât aveau un moral excelent.

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după calificarea în semifinalele Cupei României, la televiziunea Telekom, următoarele: „A fost un meci frumos, suntem bucuroși că am trecut. Așa-s meciurile din Cupă, sunt mult mai deschise, nu există presiune și cred că s-a văzut în seara asta. Ambele echipe au încercat să joace, au existat și spații mai mari. Mă bucur c-am și marcat, echipa a jucat bine, a avut perioade foarte bune. Știam că întâlnim o echipă puternică, periculoasă la centrări și la faze fixe, pe contraatac.”

Despre bucuria pe care a trăit-o la golul lui Eric, Gheorghe Hagi a spus: „Este bine pentru Eric că a marcat. A venit, a muncit o lună, în fiecare zi arată mai bine fizic, ne-a ajutat, este bine că am ajuns în semifinale și acesta este un lucru foarte bun”. După golul lui Eric, Gheorghe Hagi l-a îmbrățișat pe antrenorul echipei adverse, Vasile Miriuță, spunând: „Mai facem și de-astea, numai tensiune, mai facem și lucruri ca și în copilărie, cum eram mai veseli, mai bucuroși”. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Ajax-Real-1-2-gol-Benzema

Citește și: Sergio Ramos, la cea de-a 600 partidă sub culorile clubului Real Madrid

Victoria echipei Real Madrid din partida cu Ajax, scor 2-1, din turul optimilor Champions League, disputată miercuri la Amsterdam, avea să însemne...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X