Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani: Nu am hotărât nimic dacă Chindriș pleacă sau nu, la FCSB

București, 14 Aprilie 2020

../Imagini-03-2020/Valeriu-Iftime.jpg

Președintele Consiliului de Administrație al echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, a fost invitat luni prin videotelefon, la televiziunea Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report, în care au fost analizate multe aspecte legate de fotbalul românesc, întrerupt de peste o lună, datorită pandemiei Covid 19. În momentul întreruperii, FC Botoșani se poziționa pe locul 5 în clasamentul Playoff, la egalitate de puncte cu Astra Giurgiu, aflată pe locul 4.

Despre posibilul transfer al fundașului central Andrei Chindriș, la FCSB, Valeriu Iftime, a declarat: „Lucrurile au o altă dinamică. Impresarul vorbește cu Dl. Becali, eu o să intervin la urmă, la forma finală să o corectăm. Ce este de interes aici, este faptul că Dl. Becali, de fapt acesta este spiritul lui, de a pulsa, de a juca bine și de a risca, pentru momentul când se așteaptă să cadă o pară mălăiață. El vrea să-și facă o echipă tânără și să aibă viitor în fotbalul românesc. Legat de prețul la care am vorbit cu D-l Becali, nu este un preț care să satisfacă cerința mea sau dorința mea. Pe de altă parte, nu-mi dau seama dacă prețul este corect sau nu. Nu-mi dau seama ce o să se întâmple în viitorul apropiat cu această stare economică și categoric va afecta și fotbalul.”

„Nu știu, dacă un transfer de 500-600 mii de euro nu este mic sau este chiar ok. Nu am hotărât nimic dacă pleacă sau nu. Jucătorul vrea să mai așteptăm până în vară, pentru o eventuală ofertă din Spania sau Germania. Are și o reținere față de FCSB, după unele aventuri care sau mai întâmplat acolo cu unii fotbaliști. De multe ori, unii jucători au intrat în tocătoarea D-lui Becali și mulți nu rezistă. Andrei nu este atât de încântat să semnăm un contract astăzi cu FCSB. Dacă eu aș fi de acord sâ-l dau cu anumite clauze viitoare, important este ca și copilul să-și negocieze condițiile lui. Eu cred în viitorul acestui copil”, a completat Valeriu Iftime.

Faptul că toată Europa a oprit fotbalul, ne vom pregăti toți cam în aceleași condiții și toți vom avea același start-up. Andrei are 21 de ani, are tot timpul să aștepte. Eu cred cu certitudine că vom reîncepe acest campionat și-l vom finaliza. După 15 Mai, trebuie să ne reîntâlnim obligatoriu”, a mai adăugat în încheiere, Valeriu Iftime.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X