București, 24 Ianuarie 2018

Valerică Găman: La orice echipă este greu să te impui, unde sunt jucători buni

Valerica-Gaman-2018

Aflat în cantonamentul din Spania, de la Costa del Sol, alături de noua sa echipă FCSB, fundașul Valerica Gaman, în vârstă de 29 ani, transferat de la Karabükspor în această pauză competițională, a acordat marți un interviu pentru presa sportivă, postat pe pagina oficială Facebook a FCSB.

Valerică Găman a declarat: „Steaua în fiecare an se luptă la campionat, joacă în Europa, iar mie îmi place să joc la o echipă care se bate pentru titlu. Am doi an contract, iar pentru a-mi relansa cariera, depinde de foarte multe lucruri, de sănătate, de evoluția mea. Vin din Turcia, de la un campionat puternic și am fost probabil în atenția selecționerului Echipei Naționale, dar acum, că sunt în țară, probabil că o să fie mai ușor pentru cei de la Națională să vadă meciurile. Sunt încrezător.”

„Sunt bucuros de ce am realizat până acum. După experiența din Turcia, chiar m-a ajutat foarte mult în carieră. Mi-aș fi dorit să fi ajuns acolo mult mai devreme. Meciurile de acolo m-au ajutat enorm”, a continuat Valerică Găman.

Întrebat dacă îi va fi greu să se impună titular la FCSB, unde sunt mulți jucători, Valerică Găman a spus: „La orice echipă este greu să te impui, unde sunt jucători buni. Concurență am avut și în Turcia, unde erau jucători foarte buni, care jucaseră la Galatasaray sau alte echipe foarte bune. Mă bucură această concurență. Când eram la Astra, n-am vorbit niciodată de rău de Steaua și nu-mi place să jignesc pe altcineva.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

loading...

 

Comentarii:

Publicitate  

Publicitate

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii