Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 17 Aprilie 2016.

Valerică Găman: Astăzi, am demonstrat că merităm să luăm titlul

Astra-Steaua, 2-0 Steaua pierde cu scorul de 2-0, derby-ul cu Astra Giurgiu, disputat sâmbătă la Giurgiu, ratând astfel șansa de a câștiga titlul sau de a se lupta până în ultima etapă cu Astra, fiind cu șase puncte în spatele acesteia.

Șansele echipei patronate de Gigi Becali, sunt în acest moment doar teoretice de a răsturna ierarhia clasamentului, asta ar însemna ca, Astra să piardă două meciuri din cele trei pe care le mai are de disputat și Steaua să câștige toate cele trei meciuri.

Cele două goluri ale echipei conduse de pe bancă de Marius Șumudică au fost marcate din penalty-uri, de către Găman (minutul 45), obținut de Alibec în urma faultului lui Niță și Alibec (minutul 76), datorită faultului în careu al lui Varela, asupra lui Teixeira.

Numărul 10 al steliștilor, Nicușor Stanciu, a avut și în acest joc o evoluție modestă, nereușind să fie acea minte limpede, ca să-și tragă echipa după el. Singurul care a mai pus ceva probleme la poarta lui Lung, a fost Hamroun.

Arbitrajul lui Cristi Balaj, a fost unul care a fost la înălțimea derby-ului, nimeni nu a avut ce să-i reproșeze, în special la cele două penalty-uri.

Fundașul echipei Astra, Valerică Găman, autorul primului gol din penalti, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Astăzi, am demonstrat că merităm să fim pe primul loc și merităm să luăm titlul. La executarea penalty-ului, n-am avut emoții, am fost sigur pe mine. Am văzut că a plecat în partea stângă și am marcat. Mă bucur că am câștigat cele trei puncte și că trebuie să luăm titlul. Cred că astăzi, am avut atitudinea corectă, așa trebuia să jucăm și la Pitești cu ei, să facem pressing avansat. I-am dominat din primul până în ultimul minut, am controlat jocul și scorul putea fi mai mare".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.