București, 01 Martie 2018

Valencia a obținut scor egal în deplasare cu Athletic Bilbao, într-un meci al etapei a 26-a din La Liga

Athletic-Valencia-1-1-et-26

În etapa a 26-a, intermediară a campionatului Spaniei, la Bilbao, pe stadionul San Mames, Athletic și Valencia au terminat la egalitate, scor 1-1. Rezultatul este mulțumitor pentru Valencia, care ocupă un loc 4, de Champions League, cu 50 puncte, la un singur punct în spatele echipei Real Madrid și la o distanță de 12 puncte față de ocupanta locului 5, Sevilla.

În minutul 22, Kondogbia a deschis scorul pentru Valencia, iar Athletic a reușit egalarea în minutul 48, prin Oscar De Marcos, deși a avut șansa egalării în minutul 36, atunci când Aduriz a ratat un penalty.

După terminarea partidei, antrenorul echipei Valencia, Marcelino García Toral, a declarat conform ediției electronice a cotidianului spaniol AS, următoarele: „Punctul este bun, sunt mândru de jucătorii mei. Am practicat un joc foarte bun, am știut că va fi un meci greu. Ei au avut un penalty, pe care l-au ratat și au început a doua repriză cu golul egalizator. Sunt mândru de joc. În câteva clipe m-am temut pentru rezultat. Duminică vom juca acasă și avem șansa să câștigăm 7 puncte din 9 posibile în ultima săptămână, ceea ce ar fi un lucru formidabil.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii