căutare personalizată

  

 

 

 

 

Liga 1-Etapa 23 | 03.04.2011

Va profita Rapidul de jocul rezultatelor?

   
    Add to Mixx!

Spadacio-si-HereaPrin rezultatele inregistrate pana in acest moment in etapa a 23-a, Rapidul daca va castiga in aceasta seara cu Gaz Metan Medias ar putea urca 3 locuri in clasament. Istoria ultimelor editii de campionat, a aratat ca lucrurile sunt mai complicate. Astfel, daca se incurcau Steaua si Dinamo, Rapidul nu putea sa iasa din ritm si reciproc.

In meciul de aseara, Poli Timisoara -Steaua 0-0, bucurestenii pot fi considerati nemultumiti cu un singur punct. Parca si-au dorit mai mult victoria fata de timisoreni. Banel Nicolita a ratat incredibil in minutele 25- sut pe langa poarta din 10 m si 88, cand numai parada de exceptie a lui Pantilimon, a facut ca meciul sa se termine la egalitate! De la timisoreni, am remarcat pe Pantilimon, Alexa si jocul plin de farmec al lui Rocha care sigur va confirma.

La Medias, in meciul U. Cluj-Dinamo, 2-1, Claudiu Niculescu a deschis scorul contra fostei echipe cu o puternica lovitura de cap, la care nu stim ce portar putea sa evite golul. Danciulescu a egalat in minutul 68, cu un sut din interiorul careului, iar Nasser marcheaza golul victoriei cu un sut pe sub portarul Dolha, minutul 72.

In Regie, Sportul a surclasat pe Universitatea Craiova cu 3-0. De remarcat atitudinea jucatorilor de sub comanda lui Gigi Multescu, care au prins o zi de exceptie. Atunci cand dupa meci, Tibi Balan a fost intrebat daca le va intra ceva bani pe card pentru victorie, a fost cam nedumerit privind incasarea unor prime. Se stie ca de multe ori acesti jucatori joaca mai mult din placere si eventual daca se vor transfera la cluburi puternice, atunci vor veni si banii. In Liga 2-a, sunt jucatori la unele cluburi, care isi platesc singuri cantonamentele in perioadele de pregatire!

Alexandru N.


Domain Age Tool

Enter domain name

 

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
Delicious Bookmark this on Delicious

trafic ranking

Statistici web
trafic site
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash