București, 01 Iulie 2018

Uruguay, a doua echipă calificată în sferturile Cupei Mondiale, după victoria cu Portugalia, scor 2-1

Pepe-gol-min-55

După Franța, selecționata Uruguay se califică în sferturile Cupei Mondiale, eliminând Portugalia, scor 2-1, în meciul disputat sâmbătă, pe Fisht Stadium din Sochi. Cele douăechipe calificate, Franța și Uruguay, se vor confrunta vineri, în prima partidă a sferturilor de finală.

Cristiano Ronaldo, a fost bine marcat de apărarea celor din Uruguay, astfel că nu și-a creat nicio situație clară de gol. Golurile au fost marcate pentru Uruguay, prin dubla lui Edinson Cavani, în minutele 7 și 62, în timp ce Pepe, a marcat în minutul 55, singurul gol pentru Portugalia.

După dubla realizată, Edinson Cavani, component al clubului Paris Saint-Germain, are trei goluri marcate în clasamentul golgheterilor, pentru Uruguay și a fost declarat omul meciului.

Cavani a suferit o accidentare în partea a doua a reprizei secunde (min 74), fiind înlocuit și urmează a se stabili diagnosticul și măsurile de recuperare adecvate. Este posibil să fie vorba de o accidentare ușoară și să fie recuperat până la partida cu Franța.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Adrian-Mutu-baraj-liga-1

 

Citește și: FC Voluntari câștigă barajul cu Chindia, la penalty-uri și scapă de retrogradare

Miercuri, la Târgoviște, în meciul retur al barajului pentru Liga 1, FC Voluntari a câștigat după 120 minute de joc și după penalty-urile de departajare...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X