București, 05 Octombrie 2019

Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu Politehnica Iași, într-un meci al etapei a 12-a

../Imagini-008-2019/Carlos-Fortes

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Politehnica Iași, într-un meci al etapei a 12-a, disputat vineri pe Ion Oblemenco și ratează șansa trecerii pe prima poziție a clasamentului.

Golul ieșenilor a fost marcat de atacantul Andrei Cristea, în minutul 69, demonstrând prin reușita sa că, Universitatea Craiova a renunțat prea ușor la el în vara aceasta. Pentru Universitatea Craiova, a marcat Carlos Fortes, în minutul 82, fiind la prima reușită în acest sezon, după un joc bun, iar meritul este al antrenorului Victor Pițurcă, care l-a titularizat și nu s-a grăbit să-l schimbe pe parcursul jocului.

Atacantul craiovenilor, Koljic, introdus în teren pe parcursul reprizei secunde, a trimis cu capul în bara transversală a porții lui Târnovanu, cu un minut înaintea golului marcat de Andrei Cristea. De la formația antrenată de Victor Pițurcă, am mai putut remarca jocul bun al lui Mihăilă, autorul centrării din fază fixă, pentru golul lui Fortes.

Atacantul Politehnicii Iași, Andrei Cristea, a declarat după meci la televiziunea Telekom, următoarele: „În primul rând sunt fericit pentru echipa mea. Mă bucur că nu am pierdut, deși știam că întâlnim aici o atmosferă incredibilă, o echipă foarte bună, care ne-a pus multe probleme d.p.v. al stilului de joc. Au schimbat foarte mult pe parcursul jocului. Am reușit să facem față și cu mai multă șansă, cred că am fi putut să fim mai bucuroși. Dar rezultatul este echitabil, mă bucur că mi-am reîntâlnit foștii colegi, mulți prieteni aici. Vreau să salut tot publicul care iubește această echipă.”

În legătură cu despărțirea în această vară de Universitatea Craiova, Andrei Cristea a spus: „Este clar că n-a fost plăcut momentul, eu am venit cu alte gânduri aici, n-aș vrea să comentez prea multe. Cred că pe teren, prin ceea ce am făcut, am căutat să dau un răspuns și mai este o partidă la Iași.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Atletico-Juventus-2-2

 

Citește și: Juventus s-a văzut egalată în ultimul minut la Madrid, de Atletico, după ce a condus cu 2-0

Miercuri, în prima etapă a grupei D, din Champions League, pe Wanda Metropolitano din Madrid, Atletico și Juventus au terminat la egalitate, scor 2-2...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X