București, 13 Noiembrie 2015.

Ungaria învinge Norvegia cu 1-0, în prima manșă play-off, pentru Euro 2016

Norvegia-Ungaria-0-1Ungaria, a câștigat joi cu 1-0, prima manșă a play-off-ului, disputată în deplasare cu Norvegia, făcând astfel un pas mare pentru calificarea la turneul final al Campionatului European de anul viitor din Franța. Singurul gol al meciului a fost marcat de cître debutantul Laszlo Kleinheisler, în urma unui șut puternic din minutul 26.

Într-un joc deschis și plăcut, Norvegia a avut multe șuturi pe poartă, dar nu a putut să-l învingă pe Gabor Kiraly.

Partida retur dintre cele două echipe, are loc duminică la Budapesta. Ungaria nu s-a mai calificat la un turneu final major de la Cupa Mondială din 1986.

Ungaria, a terminat pe poziția a treia în Grupa F de calificare la EURO 2016, în spatele Irlandei de Nord și României.

Bernd Storck, antrenor Ungaria, a declarat după meci: "Norvegia este încă favorită. Norvegia au jucatori foarte buni. Dacă în retur nu jucăm cum am făcut-o astăzi, vom avea probleme. Suntem într-o poziție bună. Am făcut o treabă bună pentru fotbalul maghiar. Dorim să continuăm această muncă și avem nevoie de succes duminică".

Per-Mathias Høgmo, antrenor Norvegia a spus: "Suntem la jumătatea drumului și deja așteptăm cu nerăbdare următoarele 90 de minute în meciul cu Ungaria. Am făcut un joc bun. Am avut un start fantastic, creând o șansă dublă. Din păcate, nu suntem destul de eficienți. Le-am spus jucătorilor să joace ofensiv. Voi încerca să-mi motivez jucătorii pentru în aceste trei zile care au rămas".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.