București, 04 Sept. 2015.

Ungaria- România, un meci important de calificare la EURO 2016

Romania-antrenament-oficial-BudapestaDin poziția de lider al Grupei F, pentru calificare la turneul final EURO 2016, cu 14 puncte, România joacă în această seară, începând cu orele 21:45, cu Ungaria, la Budapesta.

Calculul hârtiei, dă naționala României ca favorită, având în vedere și recentul clasament mondial al cluburilor, unde datorită rezultatelor bune, se află pe poziția a 7-a.

Joi, selecționerul Anghel Iordănescu a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă organizate la Budapesta înainte de antrenamentul oficial, următoarele: "Echipa noastră națională, trece printr-un moment favorabil, ca poziție în clasamentul FIFA. Regretăm mult, că nu-i avem printre noi, la acest meci extrem de important pentru echipa națională pe Ciprian Marica, Bogdan Stancu. Au mai apărut unele probleme de sănătate de la reunirea lotului, dar sunt sub controlul medicilor și sperăm că vom reuși să le trecem".

Se așteaptă ca pentru meciul din această seară, echipa României să fie susținută de cca. 2000 fani în tribunele stadionului Groupamma.

Terenul de joc nu arăta chiar bine după antrenamentele oficiale de joi ale celor două echipe.

Echipa probabilă a României este: Tătărușanu- Mățel, Chiricheș, Goian, Raț- Prepeliță, Sânmărtean- Adi Popa, Budescu- Torje- Keșeru.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.