logo logo
Fotbal flash

Un singur punct a obținut Farul în jocul din deplasare cu FC Voluntari, rezultat convenabil CFR-ului

17 decembrie 2022

 

Card image

Vineri, pe stadionul Anghel Iordănescu, echipa FC Voluntari a întâlnit Farul, în uvertura etapei cu numărul 21, terminând-use cu scorul de 1-1, rezultat ce avantajează CFR Cluj, care în cazul unei victorii pe propriul teren cu Hermannstadt, va prelua șefia clasamentului.

Partida s-a disputat pe o ploaie rece ce se putea transforma în lapoviță și cu un număr destul de mic de spectatori în tribune. Cele două goluri au fost marcate de Tudor Băluță, minutul 3, cu un șut pe jos din afara careului, pentru Farul, respectiv Adam Nemec, a înscris golul egalizator din penalty, în minutul 87, pentru FC Voluntari.

În ultimele două partide echipa Farul a obținut decât un singur punct din șase posibile și nu trece printr-o perioadă tocmai prolifică, pauza competițională a venit tocmai la timp pentru jucătorii constănțeni. Campionatul se va relua pe data de 21 ianuarie 2023, Farul urmând a se confrunta tocmai cu rivala CFR Cluj, la Ovidiu.

După acest rezultat, Farul rămâne cel puțin provizoriu pe prima poziție din clasament, cu 45 puncte, urmată de CFR Cluj, locul 2, cu 44 puncte și un joc mai puțin disputat. FC Voluntari ocupă locul 9, cu 26 puncte și speră ca în cele 9 jocuri rămase, să prindă un loc de play-off. Lotul care îl are la dispoziție Liviu Ciobotaru este unul valoros, iar în ultimele 5 etape nu a pierdut niciun joc, reușind rezultate însemnate, printre care, victorie cu Hermannstadt și egal cu Sepsi, două contracandidate la play-off.

Declarația antrenorului echipei Farul, Gheorghe Hagi, după egalul cu FC Voluntari

Antrenorul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat după egalul obținut cu FC Voluntari, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Am început foarte bine jocul, conectați. După gol, n-am mai avut același ritm, dar am avut ocazii. A fost pe contre, la un moment dat au avut și ei ocazii, per total, puteam să pierdem, puteam să câștigăm și s-a terminat egal. La faza penalty-ului, nu sunt supărat, sunt lucruri care se întâmplă, greșeala face parte din joc. Normal că totul vine dintr-o greșeală. Sârbu a avut o greșeală, dar și noi am avut o eliminare înainte, 200% eliminare, este incredibil. Mă așteptam ca la ocaziile care le-am avut, atacanții noștri să marcheze. Dacă nu pasezi în fața porții să o bagi în poarta goală și dai la poartă din unghi, se duce mingea la corner, eu ce să fac! Ne vine bine vacanța!”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

P

Germania termină egal partida cu Spania și speră la calificarea în optimile CM de fotbal

 

Card image