București, 18 Octombrie 2015.

Un nou eșec pentru FC Voluntari, în deplasare cu CSMS Iași

Stefan-Grigorie-2015După 14 etape, FC Voluntari nu a reușit încă prima victorie în Liga 1, fiind echipa cu cele mai multe înfrângeri.

În meciul din deplasare susținut sâmbătă cu CSMS Iași, s-au prezentat ceva mai bine față de alte partide, și-au creat ocazii de gol, au reușit să egaleze în minutul 34 prin Adrian Bălan.

La scorul de 2-1 pentru ieșeni, FC Voluntari puteau să mai egaleze o dată prin același Bălan, care a trimis în bară, în minutul 68.

CSMS Iași, echipa cu jucători mai experimentați, a deschis scorul prin Bojan Golubovic în minutul 24, din centrarea excelentă a lui Ștefan Grigorie. Golubovic avea să fie și coautorul celui de-al doilea gol, marcat de Viveiros în minutul 58.

După meci, Gheorghe Mulțescu, antrenorul echipei FC Voluntari, a declarat la postul TV, Digi Sport următoarele: "În acest meci, a învins experiența, jucătorii care știu să joace fazele decisive cum este Golubovic sau Viveiros. În timp ce ei au marcat din niște faze care nu anunțau nimic, noi am ratat ocazii foarte clare. Una peste alta, a fost un joc bun, frumos, cu ritm. Noi trebuie să continuăm, am pierdut o luptă, n-am pierdut o bătălie. Mai avem mult de lucru la organizarea jocului, mentalitate și curaj mai mult".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.