București, 03 Martie 2018

Un membru al echipei medicale, trimis în tribune de arbitrul întâlnirii FC Porto- Sporting, scor 2-1

Porto-Sporting-2-1

Pe Estádio Do Dragão, FC Porto a întâlnit vineri, într-un meci al etapei a 25-a din campionatul Portugaliei, pe Sporting, la capătul căruia, scorul a fost 2-1 pentru gazde.

Marcatorii au fost Marcano, 29' și Brahimi, 49', pentru FC Porto, respectiv, Rafael Leão, 45+1', pentru Sporting. În clasament, FC Porto se situează pe prima poziție cu 67 puncte, iar Sporting, ocupă locul 3, cu 59 puncte.

În minutul 60, al meciului, atunci când gazdele conduceau cu 2-1, fundașul echipei Sporting, Fabio Coentrão, a mers spre banca unde se afla echipa medicală a celor de la FC Porto, să recupereze un balon și să-l repună rapid de la margine. A fost împins de un membru al echipei medicale și trântit la pământ, iar mingea era ascunsă sub picioarele acestuia. Arbitrul, Artur Soares Dias, a trimis în tribune persoana respectivă din staff-ul medical, probabil un maseor, informează site-ul Maisfutebol.iol.pt.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii