Un fan al echipei Everton, a parcurs 15000 km să își vadă favoriții
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Un fan al echipei Everton, a parcurs 15000 km să își vadă favoriții

Ric-WeeBucurești, 13 februarie 2014. Un suporter al echipei FC Everton, a efectuat o călătorie de 15000 km, pentru a-și vedea pentru prima dată în viața lui un joc al echipa sale. Dar jocul nu s-a jucat, fiind amânat datorită condițiilor meteo. Ca o consolare Ric Wee, s-a intalnit cu idolii săi și a devenit Star pe Internet.

De fapt, Ric Wee a vrut să se uite la doar un meci de fotbal al echipei sale favorite FC Everton împotriva Crystal Palace, din Premier League. El a devenit erou pe Internet, echipa și antrenorul lui FC Everton l-au întâlnit personal, au apărut la televiziune și la radio și a fost într-un fel în centrul unei campanii de imagine inițiată spontan.

Wee vine din Malaezia și are 30 de ani, fan al echipei FC Everton din Liverpool. Miercuri, el a vrut pentru prima oară să vadă un joc cu echipa sa favorită pe stadion. La început, el a ajuns la Goodison Park. O oră și jumătate înainte de startul meciului - el a făcut cu telefonul său mobil o fotografie cu el însuși, în fundal cu tribunele goale și a publicat-o pe Twitter. Ca dovadă că el a a fost prezent în cele din urmă la clubul său de inimă.

Dintr-o data, imaginea lui Wees, s-a răspândit pe Twitter cu viteză ametitoare, mii de utilizatoriau au văzut fotografia lui. Nu mai era nici un fan in tribune. El a fost bietul om care a făcut -o călătorie de aproape 15000 km pentru un joc de fotbal, care încă nu are loc. El a înconjurat jumătate din întreaga lume pentru dragostea lui și a fost dezamăgit.

Multi fani l-au consolat pe Ric Wee pe Internet -iar cei de la clubul Everton FC au intrat în contact imediat cu el pe Twitter. Angajații clubului l-au ridicat de pe scaunul său și l-au dus în catacombele din Goodison Park. Spontan, clubul a amenajat în coridorul de mijloc o întâlnire cu managerul Roberto Martínez și unii jucători. Everton a publicat o imagine cu Ric Wee împreună cu antrenorul și jucătorul Leighton Baines, conform Spegel .

Joi dimineață, clubul a invitat pe fanul echipei la un tur de stadion, condus de Graeme Sharp, o legendă pentru Everton FC. El a fost înconjurat de fotografi și reporteri de radio.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash