logo logo
Fotbal flash

UTA rămâne în continuare în Superligă și cunoaștem cele 16 echipe pentru sezonul 2023-2024

05 iunie 2023

 

Card image

UTA Arad rămâne în Superligă, după ce a eliminat în barajul de menținere/promovare, pe Gloria Buzău, cu scorul general de 5-1. În manșa retur disputată duminică la Arad, pe stadionul Francisc Neuman, UTA a evoluat excelent, obținând victoria categorică, scor 5-1 și totodată a obținut dreptul de rămânere în Superligă pentru sezonul 2023-2024.

Golurile formației UTA Arad, au fost marcate de Virgil Postolachi, minutele 16; 80; Andrei Chindriș, minutele 49; 65; Philip Otele, minutul 89, în vreme ce, singurul gol al formației Gloria Buzău, a fost înscris de Valentin Alexandru, minutul 69.

Jucătorii formației UTA Arad, sub comanda lui Mircea Rednic, au meritat victoria, evoluând cu multă determinare, controlând jocul de la un capăt la altul. Replica echipei Gloria Buzău, cu Adrian Mihalcea, a fost una modestă, datorată și subțirimii lotului și a valorii jucătorilor, fiind cu toții conștienți la finalul jocului, de faptul că diferența de valoare dintre cele două echipe, a înclinat pentru echipa arădeană.

Componența echipelor care vor evolua în Superligă, pentru sezonul următor (2023/2024) o puteți lectura accesând link-ul, ordinea echipelor este dată de clasamentul final din playoff și play-out, ultimele locuri fiind ocupate de nou-promovatele Poli Iași, Oțelul și Dinamo.

Declarația antrenorului echipei UTA Arad, Mircea Rednic, după succeul din partida cu Gloria Buzău

Antrenorul echipei UTA Arad, Mircea Rednic, a declarat după succeul din partida cu Gloria Buzău, la canalul TV Difgi Sport, următoarele: „Sunt foarte fericit și vreau să-mi felicit și jucătorii. Au înțeles mesajul meu, în primul rând, le-am zis să nu dezamăgim publicul și nu cred că astăzi i-am dezamăgit. Vreau să le mulțumesc fanilor, care au creat o atmosferă foarte frumoasă. Ei parcă ne-au dat un imbold și am reușit să trecem peste momentele grele. Sunt multe lucruri de pus la punct pentru viitor, nu vreau să le vorbesc, pentru că este momentul ăsta destul de important și de frumos. Nu vreau să vorbesc de plecări, de veniri, nu este cazul acum.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Rapid termină egal cu Sepsi, dar mai speră să urce în clasamentul play-off

 

Card image