Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 05 Iunie 2016.

UTA Bătrâna Doamnă, se califică pentru barajul Ligii 1, după ce a învins Dunărea Călărași

UTA-vs-Dunarea-4-1 UTA Bătrâna Doamnă, se califică pentru barajul Ligii 1, după ce a învins Dunărea Călărași în manșa retur cu scorul de 4-1, după 120 minute de joc. În manșa tur, Dunărea a câștigat partida cu scorul de 3-1.

Arădenii s-au calificat pentru barajul Ligii 1, cu FC Voluntari, meci care se va disputa tot în dublă manșă, pe 8 și 12 iunie. Prima manșă va avea loc miercuri, la Voluntari, de la orele 18:30.

Golurile din partida disputată sâmbătă la Arad cu Dunărea, au fost marcate de către Denis Man, minutul 17; Marius Curtuiuș, minutul 34; Ciprian Rus, minutele 74 și 99, pentru UTA, respectiv Vali Balint, minutul 80, pentru Dunărea.

Din minutul 73, UTA Bătrâna Doamnă a evoluat în 10 oameni, datorită eliminării lui Manea, pentru cumul de cartonașe galbene. În 10 jucători, arădenii reușind să mai marcheze de două ori.

După meci, fundașul și căpitanul echipei arădene, Sorin Botiș, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "A fost un meci dificil, de care pe care, meci greu câștigat prin care am cîștigat calificarea mai departe. Am întîlnit o echipă foarte bună, cu jucători interesanți, rapizi, dar diferența a făcut-o atitudinea și publicul, care ne-a împins de la spate. Diferența a făcut-o, prospețimea fizică pe care am avut-o noi, întrucât ei au venit pe autocar, parcurgând o distanță lungă. La meciul tur, noi am venit de la Brașov, după o deplasare, tota așa, lungă și obositoare. Am mers acolo, am făcut ce-am putut. Norocul a fost c-am prins un gol în deplasare".

Antrenorul echipei eliminate Dunărea Călărași, Adrian Mihalcea a declarat: "A fost cea mai urâtă zi, de când sunt eu la Călărași. Am ratat un baraj de promovare, pe mâna noastră. Asta nu scade din meritele celor de la UTA, felicitări, care a fost o echipă mai pragmatică. Diferența față de prima manșă, poate fi pusă și pe oboseală, dar poate că ne-am crezut dinainte câștigători, poate că n-am reușit să-i mobilizez pe băieți pentru meciul de acasă, iar ratările din ambele manșe, au făcut diferența".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.