UEFA avertizează cu privire la procurarea neautorizată și ilegală de bilete pentru finala Champions League
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

UEFA avertizează cu privire la procurarea neautorizată și ilegală de bilete pentru finala Champions League

Wembley-stadium-4Bucuresti, 22 mai 2013. Într-un comunicat publicat pe site-ul oficial, UEFA a emis un avertisment cu privire la vânzarea neautorizată și ilegală de bilete si de pachete turistice pentru finala Ligii Campionilor de pe stadionul Wembley, care va avea loc sâmbătă 25 mai 2013.

UEFA și comitetul local de organizare a finalei UEFA Champions League- 2013, sunt conștienți de faptul că, o serie de companii și site-uri, oferă bilete si pachete turistice pentru meciul de sâmbătă, multe dintre acestea, au anunțat la prețuri mult prea umflate tichetele de meci. Vă informăm că orice ofertă de vânzare de bilete la acest meci în Marea Britanie neautorizată este o infracțiune penală în conformitate cu legislația britanică. UEFA și Asociația de Fotbal (FA) colaborează cu autoritățile pentru a combate astfel de activități până la finala UEFA Champions League și se vor lua măsuri legale împotriva celor dovediți a încălca legile Regatului Unit și / sau Termeni și condițiile distribuirii biletelor pentru finala Champions League.

Toate canalele oficiale de vânzări bilete meci sunt acum închise, precum și pachetele turistice sunt complet epuizate. Vă îndemnăm să nu cumpărați bilete sau pachete turistice de la vânzători neautorizați. Orice vânzare neautorizată face biletele invalide. Controalele de identitate pot fi efectuate la Stadionul Wembley și deținătorilor de bilete false sau achiziționate din surse neautorizate, le va fi refuzată intrarea.

Alexandru Neata

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash