UEFA a organizat marți, o nouă videoconferință cu reprezentanții tuturor celor 55 federații

București, 22 Aprilie 2020

../Imagini-03-2020/Sediu-UEFA.jpg

Pentru finalizarea competițiilor interne, Campionat și Cupă, în videoconferința de marți a UEFA cu cei 55 membri afiliați, a fost stabilit un nou termen, propunerea fiind susținută și de Federația Română de Fotbal. Precedentul termen era 30 iunie, rezultat în urma consultărilor din 17 martie.

După cum se cunoaște, prima Divizie belgiană a fost deja încheiată de Asociația de fotbal belgiană, în ciuda amenințării venite de la UEFA, legate de calificarea europeană a echipelor, că ar putea fi afectată.

Data limită pentru finalizarea competițiilor interne și comunicarea echipelor participante în competițiile europene este 20 iulie. Competițiile europene vor debuta, cu primul tur preliminar pe 28-30 iulie, partidele tur, iar returul va avea loc în perioada 4-6 august.

UEFA împreună cu reprezentanții federațiile naționale, au decis că este necesară încheierea campionatelor interne pe teren, respectând criteriile care trebuie să primeze: meritul sportiv și spiritul de competiție.

Deciziile urmează să fie supuse aprobării în ședința Comitetului Executiv UEFA de joi, 23 aprilie, se menționează într-un articol publicat pe site-ul oficial al FRF.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X