Megamenu for Bootstrap
 


București, 01 Noiembrie 2017

UCL, Grupa C: Victorie clară pentru AS Roma, împotriva echipei Chelsea, scor 3-0

Faza-meci-Roma-Chelsea-3-0-gr-C

Stadionul Olimpico din Roma, a găzduit marți partida din etapa a 4-a, din grupele Champions League, dintre Roma și Chelsea, încheiată cu scorul de 3-0, urmare a golurilor marcate de El Shaarawy, minutele 1, 36 și Diego Perotti, minutul 63.

După această victorie, Roma preia conducerea în grupa C, cu 8 puncte, iar Chelsea trece pe locul secund cu 7 puncte. Locul 3 este ocupat de Atletico, cu 3 puncte, iar pe ultimul loc se situează Qarabag, cu 2 puncte.

Antrenorul echipei AS Roma, Eusebio Di Francesco, a declarat la conferința de presă de după meci, conform site-ului UEFA.com, următoarele: "Nu mă surprinde victoria noastră, am știut că le vom putea pune probleme. A fost o seară minunată și am meritat cu toții acest lucru. Am moștenit o mare echipă de la Luciano Spalletti și merităm o noapte ca asta. Această mare victorie, nu a fost a mea, a fost victoria jucătorilor si a fanilor, pe care i-am câștigat, este un punct de plecare pentru mine si sper să am destule satisfactii aici. Este doar inceputul și sunt incântat că am putut oferi această seară frumoasă fanilor".

Autorul dublei pentru AS Roma, El Shaarawy, a declarat, conform aceleiași surse: "A fost o noapte specială, una pe care mi-o voi aminti pentru tot restul vieții. A fost o mare victorie, obținută cu inimile. Suntem foarte fericiti. Antrenorul ne-a cerut sa incepem în forță si am reusit să păstrăm ritmul tot meciul. Am controlat bine mingea. A fost un joc perfect."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii