București, 19 Iulie 2019

U Craiova trece de Sabail, scor general 6-4 și întâlnește Honved, în turul 2 preliminar al Europa League

../Imagini-006-2019/Craiova-Sabail-3-2

Joi, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, formația Universitatea, a disputat meciul retur din turul 1 preliminar al Europa League, împotriva formației azere, Sabail, de care a dispus cu scorul de 3-2, același scor cu care a câștigat și în manșa tur, la Baku.

Golurile de pe Ion Oblemenco, au fost marcate de Alexandru Cicâldău, minutul 28, Bogdan Vătăjelu, minutul 54 și Carlos Fortes, minutul 90, pentru U Craiova, respectiv, Ramazanov, minutul 67 și Duventru, minutul 69, pentru Sabail.

După golul lui Vătăjelu, atunci când scorul era 2-0, în rândul jucătorilor craioveni, a intervenit o relaxare, de care oaspeții au profitat, reușind să marcheze cele două goluri, iar până la golul de 3-2, marcat de Fortes, U Craiova a avut mari emoții în privința calificării.

Peste o săptămână, la Budapesta, U Craiova va disputa primul meci din cadrul turului 2 preliminar, cu Honvèd, urmând a fi stabilită ora de start a partidei.

Autorul primului gol pentru U Craiova, mijlocașul Alexandru Cicâldău, a declarat la televiziunea Digi, după calificarea în turul 2 al Europa League, următoarele: „Nu a fost cel mai ușor meci, noi am fost principali vinovați, pentru că am avut 2-0 și trebuia să menținem posesia mingiei și să nu le dăm nicio șansă de a marca. M-am simțit bine în acest meci, am avut o mică vacanță, am făcut antrenamente și mă bucur că, cu ajutorul celor din staff, m-am simțit foarte bine astăzi.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-005-2019/Craiova-Ferencvaros-0-4-amical

 

Citește și: U Craiova pierde amicalul cu campioana Ungariei , Ferencváros, scor 4-0, în cantonamentul din Austria

Aflată în stagiul de pregătire din Austria, Universitatea Craiova a întâlnit luni, campioana Ungariei, Ferencváros Budapesta, rezultatul fiind victorie...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X