București, 11 Martie 2019

U Craiova și-a luat revanșa cu Astra, după șase zile și pe același teren

../Imagini-002-2019/Craiova-Astra-1-0

Universitatea Craiova și Astra s-au confruntat de două ori în campionat, pe decursul a șase zile. Dacă în ultima etapă a sezonului regular era înfrântă pe Ion Oblemenco, scor 2-1, în prima etapă a play-off-ului, disputată Duminică pe același stadion, U Craiova și-a luat revanșa, câștigând cu 1-0, urmare a golului marcat de Koljic, în minutul 18.

Astra Giurgiu, a evoluat cu un om în minus, din minutul 79, Radunovic a primit cartonașul roșu și a fost eliminat, pentru fault în calitate de ultim apărător. Pe parcursul reprizei secunde, jucătorii echipei Astra, puteau beneficia de un penalty, la un henț în careu comis de Bancu, încă centralul Istvan Kovacs, deși era aproape de fază nu a acordat nimic.

După acest rezutat, Craiova ocupă provizoriu locul secund în clasamentul play-off, urmând ca în etapa următoare să se deplaseze la Sfântu Gheorghe, pentru partida cu Sepsi, în timp ce Astra, va evolua la Giurgiu, cu FCSB.

Fundașul echipei U Craiova, Nicușor Bancu, a declarat după victoria cu Astra, la televiziunea Telekom, următoarele: „Fiecare echipă își dorește să obțină maxim, mai ales când joacă pe un asemenea stadion. Ne bucurăm că ne-am luat revanșa, după meciul de săptămâna trecută și suntem cu toții fericiți, că am început cu bine acest play-off. La cum s-a jucat, cei care greșeau primii, ceilalți câștigau. Ei au făcut o greșeală, noi am profitat de ea și până la urmă, acolo s-a jucat meciul, pentru că în rest, nici ei și nici noi, nu ne-am creat mari ocazii.

Întrebat de faza la care a făcut henț în careu, Bancu a declarat: „Am vorbit și cu Istvan, i-am zis că m-a lovit mingea în mână, dar eram la o jumătate de metru. Acum nu știu cum s-a interpretat, dacă se putea da sau nu. Știu că m-a lovit mingea, dar Istvan a crezut că nu a fost nimic. Părerea mea este la fel, pentru că m-a lovit mingea la o jumătate de metru și nu se punea problema de penalty.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Atletico-Juventus-2-0

Citește și: După dubla cu Atletico, este posibil ca Juventus să nu prindă sferturile Champions League

După ce în urmă cu două sezoane, Juventus pierdea finala Champions League, cu Real Madrid, în sezonul trecut a fost eliminată în sferturile...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X