../Imagini-05-2020/Gheorghe-Hagi.jpg

U Craiova și FC Viitorul și-au împărțit victoriile, în cele două meciuri amicale disputate sâmbătă

București, 07 Iunie 2020

La baza de pregătire a clubului Universitatea Craiova, s-au disputat sâmbătă două partide amicale între formațiile U Craiova și FC Viitorul, ocazie cu care au fost rulați aproape toți jucătorii din loturile celor două formații.

În primul joc, care a început la orele 11:00, FC Viitorul a câștigat cu scorul de 3-0, urmare a golurilor marcate de Louis Munteanu, minutele 21, 41 și Cosmin Bîrnoi, 40.

Au evoluat următoarele formații: Universitatea Craiova: L. Popescu - Vlădoiu, Gardoș, Cosic, Bancu - Qaka, Ivanov, A. Popescu - Gustavo, Nițu, Valentin Mihăilă. Au mai fost folosiți, Marinescu, Vătăjelu, Mateiu, Baiaram și Danciu.

FC Viitorul: Tordai - Dussaut, Dulca, Iacob, Căpușă - Achim, Malcom, Bîrnoi - G. Ganea, L. Munteanu, Matei. Au mai evoluat, Buzbuchi, Georgescu, Andronache, Buta, Dănuleasa, Grosu, Popescu, Grameni, Chițu și Bodișteanu.

În al doilea joc, care a început la orele 14:30, jucătorii lui Cristiano Bergodi, s-au impus cu scorul de 2-1. FC Viitorul a reușit deschiderea de scor prin Rivaldinho, minutul 6. Pentru U Craiova, Cristi Bărbuț reușit o dublă în minutele 38 și 80.

Au evoluat următoarele formații: Universitatea Craiova: Pigliacelli - Mitran, Bălașa, Acka, Vătăjelu - Mateiu, Cicâldău, Dan Nistor - Cristi Bărbuț, Andrei Ivan, Baiaram. Au mai evoluat: Popescu, Gardoș, Vlădoiu, Ivanov, A. Popescu, Nițu, Danciu.

FC Viitorul: Căbuz - Boboc, Mladen, Ghiță, Cristian Ganea - Ciobanu, Artean, Casap - Gabi Iancu, Rivaldinho, Pitu. Antrenorul Gheorghe Hagi, i-a mai introdus în teren și pe Buzbuchi, Georgescu, Andronache, Buta, Dănuleasa, Grosu, Popescu, Grameni, Chițu, Bodișteanu.

Declarația antrenorului Gheorghe Hagi, după confruntarea echipei FC Viitorul în amicalele cu U Craiova:

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat la finalul celor două partide amicale, conform site-ului GSP, următoarele: „Au fost jocuri frumoase, bune și cred că după ele, avem de câștigat la ritmul jocului și intensitate, atât noi cât și Craiova. De aceea am venit să le jucăm, chiar dacă a fost departe. Mulțumim Craiovei, pentru că ne-au oferit condiții foarte bune, cu un avion pe care ni l-au pus la dispoziție, după sindromul pe care l-am parcurs până acum. Nu a contat scorul în aceste amicale, pentru ambele echipe au fost antrenamente foarte bune, care ne face să fim bine pregătiți pentru prima ligă. Am avut 10 copii pe care i-am văzut, le-am dat șansă. Nimeni nu trebuie să uite că am stat două luni fără antrenanente și totul este normal, unii au randament mai bun, alții mai puțin."

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X