București, 02 Iulie 2019

U Craiova pierde amicalul cu campioana Ungariei , Ferencváros, scor 4-0, în cantonamentul din Austria

../Imagini-005-2019/Craiova-Ferencvaros-0-4-amical

Aflată în stagiul de pregătire din Austria, Universitatea Craiova a întâlnit luni, campioana Ungariei, Ferencváros Budapesta, rezultatul fiind victorie cu scorul de 4-0, în favoarea maghiarilor.

Până la acest amical, U Craiova mai întâlnise de trei ori formația Ferencváros, bilanțul fiind o victorie de partea craiovenilor și două meciuri nule în partide amicale.

Fără Alexandru Cicaldau în echipă, urmare a participării la turneul final al EURO U21, care este evaluat la 4 milioane de euro de către Transfermark și cu mulți tineri în formula de start, sub 21 ani, antrenorului Cornel Papură i-a fost greu să construiască o echipă competitivă pentru acest amical.

Goluriurile echipei Ferencváros, au fost realizate de: Rui Pedro (min. 45), Isael (min. 53), Mikalai Sihnevich (min. 57) și Priskin Tamás (min. 77). Cea mai mare ocazie a craiovenilor, a fost cea a lui Baiaram, din minutul 83, atunci când a trimis mingea în stâlpul porții.

Antrenorul Corneliu Papură, a folosit următorii jucători: L. Popescu (Marinescu, min. 46) – Vlădoiu (Borța, min. 46), Tiago, Hreniuc, Briceag – Constantin, I. Popescu, Șerban – Bîrzan, Fortes, Baiaram.  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-005-2019/Andrei-Ivan

 

Citește și: Andrei Ivan: Știm ce putem, am arătat asta și cu Portugalia și sperăm să ne calificăm în semifinale

Aflați în cantonamentul de pregătire de la Bagno di Romagna, în vederea startului la turneul final al campionatului european U 21, tricolorii au efectuat joi...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X