București, 01 Februarie 2020

U Craiova învinge Gaz Metan, scor 3-1, la reluarea campionatului Ligii 1

../Imagini-01-2020/Craiova-Gaz-3-1

Vineri, pe stadionul Ion Oblemenco, o dată cu reluarea campionatului Ligii 1, Universitatea Craiova a învins Gaz Metan, scor 3-1. Victoria craiovenilor este pe deplin meritată, au evoluat cu multă determinare, au fost la cârma partidei în special în prima repriză, atunci când oaspeții nu s-au apropiat de poarta lui Pigliacelli, în afara fazei în care Cardoso a obținut penalty (min. 37).

Omul meciului a fost Alexandru Cicâldău, autorul unei duble, în minutele 7 și 26. Golul al treilea al Universității a fost marcat în minutul 62, cu o frumoasă lovitură cu capul a fundașului Uros Cosic. Pentru Gaz Metan, a înscris din penalti Marius Constntin (min. 37).

Partida dintre Universitatea și Gaz Metan, marchează printre altele, bifarea primului meci oficial al lui Dan Nistor în tricoul alb-albastru, revenirea pe bancă a lui Cornel Papură în postura de antrenor principal, precum și revenirea lui Ioan Hora în formația Gaz Metan, după episodul FCSB.

După acest rezultat, U Craiova, trece cel puțin provizoriu pe locul 4 în clasament, cu 40 puncte, în timp ce Gaz Metan, ocupă tot provizoriu locul 5 cu 36 puncte, putând fi depășită cel puțin de una din echipele FC Viitorul sau FC Botoșani, situație ce ar putea să o conducă în zona echipelor de play-out.

Reacții după partida U Craiova- Gaz Metan

Alexandru Cicâldău, fiind declarat omul meciului, datorită dublei realizate, a declarat după joc, la televiziunea Digi, următoarele: „A fost un meci reușit, atât pentru mine, cât și pentru întreaga echipă. Mă bucur că am marcat din nou din lovitură liberă, exersez foarte mult la antrenamente și mă bucur în primul rând că, am marcat prima dublă din viața mea. Nu mă gândesc să ajung golgheter, eu vreau să-mi ajut echipa cu gol și cu pase de gol. Acest Club împreună cu Viitorul, m-au făcut ceea ce sunt astăzi și o să le fiu mereu recunoscător pe viață. În etapa următoare, avem o deplasare foarte grea cu FC Viitorul, o echipă care practică un joc frumos și de fiecare dată, au fost meciuri spectaculoase între noi și ei.

Atacantul echipei Gaz Metan, Dumitru Cardoso, a declarat după jocul cu Universitatea, la același post TV, următoarele: „Meciul l-am început rău, cu teamă și ne-a fost foarte greu să ne revenim. Am fost naivi și de aceea am pierdut. În partea a doua, tot ei au început meciul mai tare decât noi, au fost primii la minge, mai agresivi, așa că nu avem prea multe de spus. Mai avem trei meciuri de jucat, trebuie să analizăm bine ce am greșit, iar eu am încredere în echipa asta și depinde de noi.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-01-2020/Lazio-Napoli-1-0

 

Citește și: Lupta la titlu în Serie A devine tot mai interesantă, după victoria echipei Lazio cu Napoli

Lazio s-a apropiat la numai 4 puncte de prima poziție a clasamentului din Serie A, cu un joc mai puțin disputat, după victoria la limită cu Napoli, scor 1-0...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X