București, 20 Decembrie 2018

U Craiova învinge Gaz Metan, din două faze fixe și își încheie anul fotbalistic pe locul 3

Craiova-Gaz-2-0-et-21

În debutul ultimei etape, a acestui sfârșit de sezon din Liga 1, miercuri pe stadionul Ion Oblemenco, a avut loc partida dintre Universitatea Craiova și Gaz Metan,  încheind-use cu victoria gazdelor, cu scorul de 2-0.  

Autorul celor două goluri, Alexandru Mitriță, l-a egalat pe George Țucudean în fruntea clasamentului golgheterior, înscriind în minutele 53, în urma unei lovituri libere de la 30 metri și în minutul 87, în utma unui penalty, obținut tot de el.

Victoria oltenilor a fost una chinuită, ținând cont că din minutul 32, au evoluat în superioritate numerică, Fofana fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, atunci când pe tabelă scorul era 0-0. Cel mai bun jucător al echipei Gaz Metan, a fost portarul Răzvan Pleșca, care a apărat excepțional în câteva situații clare de gol ale echipei craiovene.

Autorul dublei pentru formația Universitatea Craiova, Alexandru Mitriță, a declarat după meci la televiziunea Telekom, următoarele: „În primul rând, aveam nevoie de această victorie, după umilința primită de la cei de la Dinamo. În seara aceasta am marcat, pentru că am avut o atitudine foarte bună, am fost o echipă unită. Vreau să-l felicit pe acel bătrân (n.r. Pleșca), pentru că a scos foarte multe mingi, chiar nu mă așteptam și vreau să felicit echipa Mediașului pentru că se va bate pentru un loc de playoff. Plecăm în vacanță bucuroși și după aceea ne întoarcem la muncă, campionatul fiind lung. Am prins un sezon bun, sunt foarte bucuros că am putut să-mi ajut echipa și că am reușite.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

FCSB-Gaz-2-1-et-17

Citește și: Victorie pentru FCSB, scor 2-1 cu Gaz Metan, într-o partidă a etapei a 17-a, din Liga 1

FCSB a disputat Duminică, meciul de acasă, jucat la Pitești, împotriva echipei Gaz Metan, pe care a reușit să o înfrângă, scor 2-1,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X