București, 02 Septembrie 2018

U Craiova învinge Dinamo, scor 3-0, într-o partidă a etapei a 7-a, de bun nivel tehnic

U-Craiova-Dinamo-3-0-et-7

Sâmbătă, pe stadionul Ion Oblemenco, într-o partidă a etapei a 7-a, din Liga 1, Universitatea Craiova a întâlnit Dinamo, pe care a învins-o cu scorul de 3-0. Deși diferența de scor este una mare, pe teren, lucrurile au stat puțin altfel. Dinamo a început meciul în forță, având două ocazii clare de gol în primele 10 minute, prin Gomelt și Daniel Popa, ultimul trimițând mingea în bară. Dinamo a mai avut o bară pe finalul meciului, prin Popovici.

De la Universitatea Craiova, Alexandru Mitriță, autorul unei duble, în minutele 70 și 76, a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, alături de Nicușor Bancu, autorul pasei de gol la prima reușită a lui Mitriță.

Momentul psihologic al meciului, a fost golul marcat de craioveni, prin Koljic, în ultimele secunde de prelungiri ale primei reprize, care a făcut ca după pauză, Univerisitatea Craiova să intre în teren cu un moral ridicat, susținuți frenetic și de publicul spectator, în număr de peste 20 mii.

După acest rezultat, Universitatea Craiova, urcă pe locul 3 în clasament, în timp ce Dinamo, coboară pe locul 7. În etapa următoare, Universitatea Craiova se va deplasa la Mediaș, pentru meciul cu Gaz Metan, în timp ce Dinamo, va juca acasă cu Astra, fiind alături de CFR Cluj, singurele echipe neînvinse până la acest moment.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Andrei-Cristea-dubla-cu-Botosani

 

Citește și: Politehnica Iași, la prima victorie în campionat, obținută în meciul cu FC Botoșani, scor 2-1

Vineri la Iași, în prima partidă a etapei a 5-a, Politehnica Iași a obținut prima victorie după 5 etape, scor 2-1, cu FC Botoșani...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X