București, 15 Decembrie 2019

U Craiova câștigă greu în fața unei echipe FC Voluntari, care este cu un picior în liga secundă

../Imagini-010-2019/Balasa-nr-33

Sâmbătă, pe stadionul Ion Oblemenco, într-o partidă a etapei a 21-a, Universitatea Craiova, după un joc slab și fără orizont, obține o victorie chinuită cu FC Voluntari, scor 2-1.

Golurile Universității, au fost marcate de Alexandru Cicâldău, minutul 74 și Mihai Bălașa, minutul 89, respectiv Papazoglou, minutul 54, pentru FC Voluntari.

Lipsită de șansă, echipa FC Voluntari pierde din nou puncte pe finalul de joc, așa cum s-a întâmplat în jocul de la Craiova cu Universitatea, apoi în etapa anterioară, a pierdut un puncte în ultimul minut în partida de acasă cu FC Viitorul. Echipa condusă de pe bancă de Cristiano Bergodi, nu știe să joace și la rezultat! Degeaba vedem câte o primă repriză excelentă, iar pe finalurile de meci, jucătorii se relaxează și pierd puncte. Numai o minune mai poate salva de la retrogradare pe cei din Voluntari și mai mult ca sigur îi vom vedea, din ediția următoare de campionat, la matineu.

Declarațiile celor doi antrenori, după partida de pe Ion Oblemenco

Tehnicianul echipei U Craiova, Victor Pițurcă, a declarat după jocul cu Voluntari, la televiziunea Digi, următoarele: „După această partidă, mi-a plăcut că am câștigat cele trei puncte, atât și nici nu mai îmi trebuie altceva. Le-am și spus jucătorilor, chiar dacă marcăm sau primim gol, trebuie să ne facem jocul până la sfârșit, până se termină și băieții au făcut-o, i-am și felicitat după meci. Dacă continuăm așa, o să fie în regulă. Am analizat foarte bine Voluntariul și i-au văzut și ei cum au jucat cu Iașiul, cu Astra, cu Viitorul în etapa anterioară, la Mediaș. Poate și astăzi meritau mai mult, însă vedeți că nu mai contează jocul, contează rezultatul când se termină. M-am bucurat pentru golul superb marcat de Bălașa, de cel al lui Cicâldău, nu mai vorbesc!”

Antrenorul echipei FC Voluntari, Cristiano Bergodi, a declarat, la același post TV, următoarele: „Din păcate am fost naivi, pentru că am făcut unul din cele mai bune meciuri din acest an competițional. În prima repriză am jucat foarte bine, am dominat și am avut două ocazii mari. Din păcate spre sfârșit, am făcut greșeli mari și le-am spus și la vestiar că nu se pot lua două goluri așa de ușor. Probabil în acest moment, nu avem o forță mentală de a ține un rezultat pozitiv.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Lazio-CFR-1-0

 

Citește și: Deși a pierdut trei puncte importante pe Olimpico, CFR Cluj mai speră la calificare

O asistență de 7600 fani, prezentă pe stadionul Olimpico din Roma, la partida din cadrul grupei E, a Europa League, dintre Lazio și CFR Cluj...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X