București, 11 Februarie 2019

U Craiova, administrează liderului CFR Cluj, cea de-a doua înfrângere din campionat

../Imagini-001-2019/Craiova-CFR-2-0

Duminică, pe stadionul Ion Oblemenco, în fața unor tribune arhipline, Universitatea Craiova a câștigat partida din etapa a 23-a, cu CFR Cluj și a trecut cel puțin provizoriu pe poziția secundă a clasamentului, cu 42 puncte. Golurile au fost marcate, câte unul în fiecare repriză de Andrei Cristea (minutul 14) și Elvir Koljic (minutul 78).   

George Țucudean, nu a făcut parte din lotul CFR-ului deplasat la Craiova, din motive medicale. Echipa trimisă în teren de tehnicianul Toni Conceicao, cu Alexandru Ioniță titular, a început bine partida, până la primirea primului gol, după care a slăbit motoarele, în fața unei echipe craiovene care s-a deslănțuit, publicul spectator i-a împins de la spate, fiind astfel, al 12-lea jucător.

De la formația craioveană, am putut remarca atacantul Valentin Mihăilă, de 19 ani, autorul pasei de gol pentru Andrei Cristea și al unui joc în regim de viteză, excelent. De la CFR Cluj, rezerva Claudiu Petrila, de numai 18 ani, introdus în teren în ultima jumătate de oră, a dinamizat jocul echipei, iar tehnicianul Conceicao ar trebui să-l utilizeze mai mult în următoarele meciuri.

Devis Mangia, antrenorul echipei U Craiova, a declarat după victoria împotriva echipei CFR Cluj, la televiziunea Telekom, următoarele: „Rezultatul este clar că este unul bun, dar pentru mine, în prima repriză, CFR a jucat sigur mai bine ca noi, iar în repriza a 2-a, am făcut un meci bun. La pauză, le-am zis jucătorilor că trebuie să fie puțin mai calmi. Am alergat mai mult ca în prima repriză, atitudinea a fost perfectă, astfel în a 2-a repriză am avut mai multă personalitate în teren. Eu cred că echipa are posibilitatea să crească, după acest meci bun. Cristea l-am folosit titular, pentru că l-am simțit că stă mai bine din punct de vedere fizic, față de etapa anterioară.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Andrei-Cristea-U-Craiova

Citește și: Andrei Cristea: Mi-au plăcut meciurile dintre Viitorul și Craiova, au fost meciuri spectaculoase

Antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, însoțit de Andrei Cristea și Alexandru Cicâldău, au susținut joi o conferință de presă, înaintea meciului cu FC Viitorul...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X