București, 10 Noiembrie 2018

U Craiova-Sepsi, 1-1│Oltenii au terminat în 9 oameni, într-un meci al etapei a 15-a

Craiova-Sepsi-1-1-et-15

În fața propriilor fani, pe stadionul Ion Oblemenco, după o evoluție modestă, U Craiova trebuie să fie mulțumită cu punctul obținut în meciul cu Sepsi, scor final 1-1. Totuși Craiova poate invoca lipsa din formație a doi titulari incontestabili, Nicușor Bancu, suspendat și Koljic, accidentat, dar nu se pot plânge de arbitraj, întrucât în ultimul minut de joc, Radu Petrescu a anulat un gol echipei Sepsi.  

Ambii antrenori, au criticat după meci prestația lui Radu Petrescu, astfel Mangia nu a fost mulțumit de acordarea cartonașelor galbene, care au dus la eliminarea a doi jucători, Mitriță și Martic. Eugen Neagoe a spus că arbitrii nu-i respectă munca și că echipa sa este dezavantajată mereu.

U Craiova putea să-și facă meciul mult mai ușor, dacă Fedele nu rata penalty-ul acordat mult prea ușor, obținut de Mateiu în minutul 28, atunci când scorul era 0-0. Karnitski, a deschis scorul pentru Sepsi, în minutul 37, iar Burlacu a reușit egalarea pentru gazde, pe un contraatac în minutul 83, la numai 8 minute după ce fusese introdus în teren, din postura de rezervă.

Antrenorul echpei Sepsi, Eugen Neagoe, a declarat după meci la televiziunea Telekom, următoarele: „Până în minutul 28, Craiova nici nu a intrat în careul nostru, n-au ajuns în careu la noi. Cum a intrat în careu, a fost penalty. Eu nu pot să văd de pe bancă, dacă a fost sau nu, dar ce pot să fac. Arbitrii sunt și ei oameni, greșesc, nu. Nu știu la Mitriță cum a luat cele două galbene, a căzut, nu știu ce s-a întâmplat acolo, de pe bancă, totuși este distanță mare. Greșeli de arbitraj se fac întotdeauna, dar din păcate, pentru noi, nu s-a făcut nicio greșeală, de când a început campionatul și au trecut 15 etape. Am înțeles că și arbitrii sunt oameni, dar toate deciziile sunt în defavoarea echipei mele. Dau gol în ultimul minut, este anulat și acel gol! Din păcate, am pierdut foarte multe puncte și pe greșelile noastre și pe greșelile de arbitraj care au fost. Sunt singura echipă, care după 15 etape, n-am primit niciun penalty. Un prieten din sport mi-a spus, stai liniștit că o să primești în etapa a 27-a, dar în etapa a 27-a, nu știu dacă o să mai fiu la echipă.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Man_United-Juventus-0-1-gr-H

Citește și: Juventus are punctaj maxim, după etapa a 3-a, din grupelor UEFA Champions League

Marți, pe stadionul Old Trafford, Manchester United și Juventus s-au confruntat într-un meci al etapei a 3-a, a grupei H, din Champions League...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X