Fotbal flash-Welcome to my website

 

U Cluj a terminat la egalitate cu Astra, în ultimul meci al etapei

U_Cluj-Astra-0-0București, 19 Mai 2015. Universitatea Cluj nu a reușit să învingă Astra, scor alb, în ultimul meci al etapei a 32-a, disputat luni pe Cluj Arena și șansele clujenilor de a rămâne în Liga 1 sunt mai mici.

Deși și-au creat multe situații de gol în special în prima repriză, jucătorii clujeni au ratat mult, posibil din cauza poziției din clasament și a dorinței de a câștiga meciul. Astra a echilibrat meciul în repriza secundă și a avut câteva ocazii prin Denis Alibec.

Astra deși are meci greu în etapa următoare cu ASA Tg. Mureș, va juca aproape sigur în Europa League în ediția viitoare, având în vedere faptul că CSU Craiova are interdicție iar Petrolul este în insolvență.

Chiar dacă U Cluj învinge în ultimele două meciuri, rămânerea în Liga 1 depinde și de jocul rezultatelor celorlalte echipe și de CFR Cluj dacă va primi sau nu punctele înapoi. În aceiași situație se află și Rapid București, diferența față de U Cluj este că are un punct în plus, dar are meciuri mult mai grele cu CFR și Pandurii.

După meci, tehnicianul clujenilor, Adrian Falub a declarat la Digi Sport următoarele: "Mai sunt două meciuri, matematic, chiar dacă sunt șanse, ele sunt foarte mici. Vom vedea, depinde ce se va întâmpla la TAS și de celelalte rezultate. Azi am făcut un 0-0, viu, în care, cred eu că am dominat tot jocul. Meritam să câștigăm întrucât ne-am creat ocazii de gol. Am dominat o echipă ca Astra, care are foarte multă calitate la jucători. Din păcate, astăzi ne-a lipsit golul. Dacă va fi să mergem în Divizia a doua, vom merge cu capul sus, pentru că, astăzi am arătat că putem juca de la egal la egal cu una dintre echipele foarte bune ale campionatului".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.