logo logo
Fotbal flash

U Cluj a remizat cu CFR Cluj, în etapa a 2-a, din grupa B a Cupei României

03 noiembrie 2023

 

Card image

Disputată joi pe Cluj Arena, partida derby a etapei a 2-a din grupa B a Cupei României, dintre U Cluj și CFR Cluj, în prezența a peste 30 mii de spectatori, s-a încheiat cu scorul de 1-1, ambele echipe au jucat prudent și în final, mulțumite cu scorul egal.

Prima repriză a aparținut echipei Universitatea, care a reușit să și înscrie în minutul 41, prin autogolul lui Anton Kresic, în urma unui corner. Partea secundă a meciului, a aparținut echipei CFR Cluj, reușind golul egalizator în minutul 66, prin Daniel Birligea, cu un șut din 10 metri, în urma unui atac prelungit.

După acest rezultat, îngrupa B sunt 3 echipe cu câte 4 puncte, în ordine, CFR Cluj, U Cluj și Rapid, despărțite de golaveraj, urmate de CSM Alexandria cu 3 puncte, Steaua, 1 punct și FC Botoșani, 0 puncte.

Ultima etapă se va disputa în jurul datei de 6 decembrie și vor fi față în față, Rapid- CFR Cluj, FC Botoșani- U Cluj și CSM Alexandria- Steaua. Toate partidele par echilibrate, iar FRC Botoșani, deși este pe ultima poziție în grupă, cu un alt antrenor pe bancă, întrucât Dan Alexa a demisionat, după înfrângerea cu CSM Alexandria, va aborda altfel partida.

Declarația antrenorului Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, după egalul cu CFR Cluj

După egalul cu CFR Cluj, antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat la canalul TV Digi Sport: „A fost un meci în care, sigur mai mult ne-am studiat, nu a riscat nimeni. Noi nu am avut răbdare, să ținem mai mult mingea, să-i alergăm, să avem acele schimbări de direcție, cu fundașii laterali liberi. Mi-a fost teamă că, din punct de vedere fizic, vom suferi foarte mult, pentru că jucasem luni, având o deplasare foarte lungă. Aș putea să spun că rezultatul este corect, chiar dacă noi am avut două situații prin Nistor, apoi unu la unu cu portarul, dar au avut și ei câteva situații.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
P

 

Cu 4 eșecuri consecutive, Sepsi are șanse mici de a mai prinde un loc de play-off

 

Card image