București, 09 Octombrie 2019

Turris învinge Gloria Buzău, scor 2-1, în ultima partidă a etapei a 10-a, din Liga secundă

../Imagini-008-2019/Valentin-Alexandru

Marți, la Turnu Măgurele, formația locală Turris-Oltul, cu Florin Bratu aflat la prima partidă pe bancă, obține trei puncte în fața echipei Gloria Buzău, în ultimul meci al etapei a 10-a, din Liga a 2-a.

Pentru Turris-Oltul, au marcat Silviu Pană, în minutul 50 și Adrian Ionuț Voicu, minutul 90, în timp ce pentru Gloria Buzău a înscris Dragoș Huiban, minutul 87. În afara celor două goluri marcate, Turris a beneficiat în minutul 22 și de un penalti, ratat de Cristian Ciobanu. Același Ciobanu a mai ratat încă o mare ocazie în minutul 77, când a trimis mingea în bara porții apărate de Dragoș Balauru.

Victoria echipei Turris este pe deplin meritată, având în vedere ocaziile de gol mult mai numeroase, în comparație cu cele ale echipei vizitatoare. Cea mai mare ocazie de gol a echipei Gloria Buzău, a fost în minutul 70, prin Valentin Alexandru, care a șutat pe lângă poartă din mijlocul careului.

După acest rezultat, Turris-Oltul se află în continuare pe prima poziție a clasamentului, cu 25 puncte, în timp ce, Gloria Buzău, care nu are drept de promovare în Liga 1, rămâne în continuare pe locul 4, cu 19 puncte.

Antrenorul echipei Gloria Buzău, Ilie Stan, a declarat după meci, la televiziunea Digi, următoarele: „A fost un rezultat nemeritat, pentru că, ați văzut se ratează penalti-ul, după aceia, ratăm ocazie incredibilă în minutul 44 prin Valentin Alexandru. Am echilibrat puțin jocul și luăm golul pe care-l luăm. Le-am dat practic mingea să luăm gol. Am egalat și după aceia, iar ați văzut ce sa întâmplat. Este păcat că muncim, este păcat că venim atâția kilometri și fără niciun fel de finalitate. Tot timpul insist pe aceste greșeli individuale, este incredibil, dar ce să facem. Aceștia sunt jucătorii, nu avem ce face decât să jucăm în continuare și să ne facem treba mult mai bine. În condițiile în care pierzi, cum am făcut astăzi, este greu să ne batem la primul loc.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/U-Craiova-1948-v-U-Cluj-2-3

 

Citește și: U Cluj se califică în optimile Cupei României, după 120 minute de joc cu U Craiova 1948, scor 3-2

Marți, pe stadionul Ion Oblemenco, Universitatea Craiova 1948 și Universitatea Cluj, s-au confruntat în meciul vedetă al zilei din 16-zecimile Cupei României...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X