București, 28 Septembrie 2018

Turris Oltul Turnu Măgurele s-a calificat în optimile Cupei României, după victoria cu Rapid

Erik-Lincar-TURRIS

Surpriza rundei șaisprezecimilor Cupei României, a fost Turris Oltul Turnu Măgurele, echipă din Liga a 3-a, antrenată de Erik Lincar, care a reușit să elimine pe stadionul Giulești echipa Rapid, care evoluează tot în Liga a 3-a, dar fiind o specialistă a Cupei României, cu 13 trofee câștigate. Golurile din partida disputată joi pe Giulești, au fost marcate pentru teleormăneni, de Claudiu Dragu ’75 și Mihai ’90.

Cel mai bun jucător al echipei Turris, a fost Marian Constantinescu, în vârstă de 37 ani, care este coautor al celor două goluri. Rapid București nu și-a creat ocazii de gol, a prins o zi proastă, în frunte cu portarul Ciuculescu, care a gafat la primul gol.

Antrenorul echipei Turris, Erik Lincar, a declarat după calificarea în optimile Cupei României, la televiziunea Telekom, următoarele: „Nu neapărat ne așteptam la un meci mai greu pe Giulești. Le-am și zis băieților acum 2-3 zile, că șansele sunt egale, 50-50, depinde numai de felul cum vom reuși să trecem peste această atmosferă, acest stadion cu o istorie frumoasă. Am jucat aici de multe ori și chiar am zis că o să fie ultima oară când voi mai fi pe acest stadion, până va apărea cel nou. De aceea, sunt foarte bucuros că am reușit să ne calificăm, să-i facem mândrii pe turneni, pentru că acum, vom avea șansa să jucăm acasă. Avem toate condițiile, stadion frumos și nocturnă și chiar am primit felicitări de la Dl Primar și toată lumea este mândră de noi.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

P

P

 

Petrolul-Chindia-2-0-et-5

Citește și: În meci restanță al etapei a 5-a din Liga a 2-a, Petrolul învinge Chindia și urcă pe podium

Miercuri, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, Petrolul câștigă cu scorul de 2-0, meciul cu Chindia Târgoviște, restanță din etapa a 5-a și urcă pe locul al 3-lea,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X