căutare personalizată

  

 

 

 
IDM Bucharest International Bowling Open  | 02 nov.2011

Turneul internaţional de bowling din România,  ediţia 2011

Brian-VossIDM Bucharest International Bowling Open atrage peste 100 de jucători profesionişti din campionatele internaţionale şi pune în joc premii de 15.000 de euro.

Bucureşti, 2 noiembrie 2011 – IDM Club Bucureşti găzduieşte anul acesta a doua ediţie a IDM Bucharest International Bowling Open, turneul internaţional de bowling în sistem open din România, sub egida World Tenpin Bowling Association (WTBA) şi European Tenpin Bowling Federation (ETBF). Competiţia, dotată cu premii de 15.000 de euro, se va desfăşura în perioada 21-27 noiembrie.

În competiţia de anul acesta s-au înscris peste 100 de jucători profesionişti din campionatele europene şi din Statele Unite, cu 50% mai mulţi decât anul trecut. Printre aceştia se numără profesionişti din Top 50 mondial precum: Jonas Joohi, Matt Miller, David Canady, George Stefanidis - campion mediteranean 2011, Charis Panayiotou sau campionul en-titre, Brian Voss. Surpriza de anul acesta este participarea lui Maragos Leonidas, deţinătorul recordului naţional al Greciei cu 1538 popice în 6 jocuri şi 13 ani în echipa naţională. Finala campionatului de anul acesta va avea loc pe data de 27 noiembrie.  

„Prin intermediul celui de-al doilea turneu IDM Bucharest International Bowling Open, România intră în circuitul ţărilor cu tradiţie în organizarea de competiţii internaţionale dedicate acestui sport. Acest turneu este dovada evoluţiei bowlingului pe plan local pentru că, în ultimii ani, s-a dezvoltat o baza extinsă de jucători amatori, care s-au dedicat acestui sport, perfecţionându-şi tehnica. Ne dorim ca acest eveniment să dezvolte apetitul pentru acest sport în România,” a declarat Marius Briciu, director IDM Club şi organizatorul turneului.

Turneul de anul acesta a atras parteneri importanţi precum compania Brunswick, lider mondial în echipamente dedicate acestui sport. Brunswick va lansa în premieră, în cadrul turneului de la Bucureşti, un nou model de bilă de bowling. Pe lângă Brunswick, pentru competiţia de anul acesta s-au mai alăturat Porsche Bucureşti, bowlingdigital.com - cel mai cunoscut şi accesat site din lumea bowlingului, care va transmite în timp real detalii, scoruri din cadrul turneului şi CyprusBowling.

Pregătirea celui de-al doilea turneu de bowling a presupus verificarea pistelor, reglarea suprafeţelor precum şi a tuturor echipamentelor aferente. Pistele omologate vor beneficia de o ungere unică pentru IDM Bowling Open, care va fi dezvăluită înaintea turneului. Verificările pistelor vor fi efectuate de o echipă de specialişti din Germania şi Statele Unite, din partea Brunswick, pentru a asigura condiţiile ideale pentru  desfăşurarea unui astfel de turneu.

Pentru programul competiţiei şi mai multe detalii privind înscrierea în concurs vă rugăm să accesaţi http://www.idmclub.ro/

Sursa: IDM club

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic ranking

Statistici web Sports
trafic site  
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash