Țucudean a făcut diferența pe tabela de marcaj
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Țucudean a făcut diferența pe tabela de marcaj

Dinamo-Botosani-1-0București, 08 decembrie 2013. Dinamo a reușit să câștige acasă, toate cele 3 puncte puse în joc, în partida cu FC Botoșani din cadrul ultimei etape a turului, datorită golului marcat de Țucudean în minutul 55.

Golul lui Țucudean a făcut diferența pe tabela de marcaj, datorită calităților individuale, reușind să dribleze la marginea careului doi apărători cu multă ușurință și să își pregătească șutul de gol.

Jucătorii și antrenorii se plâng de frigul pe care se desfășoară meciurile acestei etape, dar nu au luat nici o atitudine atunci când a fost amânată etapa a 15-a, la cererea lui Victor Pițurcă pentru a pregăti meciul de baraj cu Grecia.

Flavius Stoican, antrenorul echipei Dinamo a declarat la DigiSport: “Sunt fericit, dar și îngrijorat în egală măsură. Fericit pentru victorie, îi felicit pe jucători că n-au cedat, dar sunt îngrijorat din cauza temperaturii. Este incredibil de frig la ora la care jucăm meciurile, iar jucătorii riscă accidentări. Ar fi bine ca acest campionat să fie întrerupt“.

Atacantul dinamovist, Marius Țucudean a spus pentru DigiSport: "A fost un meci foarte greu, știam ce ne așteaptă. Am întâlnit o echipă incomodă, dar victorie este foarte importantă și sperăm să continuăm pe același drum. Totuși, este greu să mai jucăm, pentru că nu putem să ne antrenăm 100%, clima nu este bună în România. Putem să ne oprim, nu știu de unde atâta grabă, deoarece nu ne-am calificat la Mondiale".

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash