Țucudean: Meciul s-a rupt la acel roșu primit de Grecu
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Țucudean: Meciul s-a rupt la acel roșu primit de Grecu

Pandurii-Dinamo-2-1Bucuresti, 14 septembrie 2013. Dinamo a reușit să plece învinsă de la Tg.Jiu în debutul etapei a 7-a, după ce a condus pe tabela de marcaj prin golul lui Cosmin Matei din minutul 37.

Rămasă in 10 jucători din minutul 62, prin eliminarea lui Grecu, gazdele au speculat momentul, reușing egalarea prin Momcilovici după un sfert de oră, pentru ca Eric să înscrie golul decisiv cu câteva minute înainte de fluierul final.

Țucudean aflat la primul meci cu Dinamo după revenirea de la Standard Liege, a comentat la sfâritul partidei pentru Digi Sport: “Meciul s-a rupt la acel roșu primit de Grecu. Nu știu dacă a fost meritată eliminarea, sunt experți care-și dau cu părerea. Ideea este că și noi am greșit, că ne-am retras prea devreme, ei au venit peste noi, și ce-a ieșit știm cu toții“.

În continuare, Țucudean a spus: “Bine era dacă am fi câștigat. Trebuia să marcăm al doilea gol, dar n-am făcut-o. Nu uitați că suntem în reconstrucție, că aceasta are etape, dar Dinamo își va menține obiectivul, adică clasarea pe un loc de Europa League. Reconstrucția nu se face peste noapte, trebuie răbdare“.

Cu privire la prestația luiȚucudean, Cornel Dinu a comentat pentru Digi Sport: “Țucudean? Cel mai bun vârf de la Dinamo este Dănciulescu. N-are rost să intru în detalii. Dar dacă insistați, rămân la părerea celor de la Standard Liege și mă opresc aici. Dănciulescu era mult mai potrivit să facă față rigorilor. El ar fi putut ajuta atât la finalizare, cât și la alte oportunități de a marca“.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash