Trofeul FIFA Balonul de Aur 2013, va fi decernat în gala televizată de la Zurich pe 13 ianuarie 2014, orele 19:30
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Trofeul FIFA Balonul de Aur 2013, va fi decernat în gala televizată de la Zurich pe 13 ianuarie 2014, orele 19:30

Nominalizati-Balonul-de-aur-2013București, 01 ianuarie 2014. Ce spune legenda tenisului german, campionul Boris Becker despre eventuala câștigare a Balonului de Aur a lui Franck Ribery: "E un tip de treabă. El merită să fie recompensat cu Balonul de Aur: el a avut cel mai bun sezon al său vreodată. Trebuie să recunoaștem că el a jucat un rol decisiv în fiecare meci cu Bayern Munchen"

Prim-ministrul spaniol, Mariano Rajoy despre Cristiano Ronaldo: "Dacă aș vota, aș face pentru Cristiano Ronaldo . El este un jucătorul care dă mereu tot pe terenul de fotbal."

Legenda argentiniană, Diego Armando Maradona despre cine ar trebui să câștige: " Messi a avut o mulțime de sincope pe parcursul anului trecut, motiv pentru care cred că ar trebui să câștige Cristiano Ballon d' Or ".

Președintele UEFA și fost jucător de fotbal în Franța, Michel Platini: "Cristiano și Messi sunt jucători foarte buni, în timp ce Ribery a câștigat lotul de finaliști. Aceștia sunt trei jucători mari și acest lucru este cel mai dur Balon de Aur dacă apelăm la istoria trofeului."

Fundașul Gerard Pique de la FC Barcelona și internațional al Spaniei: "Niciodată nu poți exclude pe Lionel Messi. O mulțime de oameni votează, dar el a câștigat de patru ori și este extrem de popular în întreaga lume."

Cristiano Ronaldo la deschiderea oficială a muzeului său din orașul natal Madeira: "În cazul în care Ballon d'Or vine, am loc pentru el în muzeu."

Franck Ribery vorbește pentru L' Equipe cu privire la șansele sale de a pune mâna pe premiu: "Soția mea a pregătit deja un loc pentru Balonul de Aur, deasupra șemineului din camera de zi. Eu încerc să nu mă gândesc prea mult, dar ea într-adevăr crede că e anul meu."

Trofeul FIFA Balonul de Aur 2013, va fi decernat în gala televizată de la Zurich pe 13 ianuarie 2014, orele 19:30 ocazie cu care vor fi decernate și alte trofee ale anului 2013, cum ar fi Balonul de Aur pentru fotbalul feminin ș.a.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash