București, 22 Martie 2018

Tricolorii U19, au învins Serbia cu 4-0, în primul meci din grupa a 4-a, al Turului de Elită

Romania-U19-v-Serbia-U19

Miercuri, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, pe un teren înghețet, Tricolorii U19, cu mare poftă de joc, au dispus de selecționata similară a Serbiei, scor 4-0 și se situează pe primul loc al clasamentului, după prima etapă.

Alexandru Mățan a realizat o dublă, în minutele 20 și 61, iar Olimpiu Moruțan a marcat în minutul 23 și Tudor Băluță a marcat în minutul 54.

Jucătorii din Serbia au avut și ei două situații de a marca, în minutele 32, prin Nikolic și 38, prin Jovelijic , în ambele faze, portarul tricolorilor Andrei Vlad a avut intervenții excelente.

Selecționerul Adrian Boingiu, a început partida cu următoarea formulă de echipă: Andrei Vlad – Denis Haruț, Vladimir Screciu, Constantin Dima, Robert Neciu – Tudor Băluță, Marco Dulca – Moruțan, Vlad Dragomir, Alexandru Mățan – Andrei Sîntean.

Următoarele meciuri ale selecționatei României U19 sunt programate Sâmbătă, la Mogoșoaia, împotriva Suediei și Marți, pe același teren cu Ucraina. La turneul final al Campionatului European- U19, programat în Finlanda, în perioada 16-29 iulie 2018, se califică echipa care va termina pe prima poziție în clasament.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii