București, 28 Septembrie 2017

Tragerea la sorți a grupelor preliminare pentru calificare la turneul final UEFA EURO 2020

UEFA-Euro-2020-sigla

La data de 02 Decembrie 2018, la Dublin, va avea loc tragerea la sorți pentru stabilirea grupelor preliminare de calificare la Campionatul European UEFA 2020, anunță site-ul oficial al UEFA.

Meciurile de calificare la europene, se vor desfășura în perioada martie-noiembrie 2019 și vor participa cele 55 de state membre ale UEFA. Se vor alcătui 10 grupe a câte 5 sau 6 echipe, din care se vor califica direct 20 echipe pentru turneul final EURO 2020, la care se vor mai adăuga 4 echipe, decise în uma Ligii Naţiuniilor, competiţie nou-înfiinţată.

Cele 24 echipe calificate în turneul final, vor fi împărțite în 6 Grupe, a câte 4 echipe, din care pentru Șaisprezecimi se vor califica primele două echipe din fiecare grupă.

Mai multe informații privind orașele gazdă unde se vor disputa meciurile din turneul final UEFA EURO 2020, printre care se numără și Bucureștiul, le puteți lectura, accesând Programul EURO 2020.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii