București, 05 Ianuarie 2017

Tottenham stopează seria de 13 victorii consecutive, obținute de Chelsea

Mauricio-Pochettino

Miercuri, într-un meci al etapei a 20-a din Premier League, Tottenham învinge pe propriul teren Chelsea, scor 2-0 și stopează astfel seria de 13 victorii consecutive ale echipei Chelsea. Golurile au fost marcate de Alli, în minutele 45 și 54.

Jucătorii lui Chelsea și managerul Antonio Conte sunt dezamăgiți pentru că nu au ajuns la a 14-a victorie consecutivă și să ajungă la recordul stabilit de Arsenal, în edițiile 2001/2002 și 2002/2003.

După acest rezultat, Chelsea se află în continuare pe primul loc al clasamentului, cu 49 puncte, în timp ce Tottenham, cu 42 puncte, a urcat pe locul al 3-lea.

Managerul lui Tottenham, argentinianul Mauricio Pochettino, a declarat după această victorie, conform BBC Sport, următoarele: "Este o victorie mare, iar cele trei puncte obținute sunt importante și reduc diferența în partea de sus a clasamentului. A fost un joc foarte dur, am jucat cu una dintre cele mai bune echipe din Europa, astfel încât victoria este și mai prețioasă."

 Autor, Alexandru Neață

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii