București, 29 Decembrie 2019

Tottenham obține doar un punct în deplasare cu Norvich și pierde ocazia de a urca pe locul 4

../Imagini-010-2019/Norvich-Tottenham-2-2

Jose Mourinho se întoarce puțin dezamăgit, după jocul disputat sâmbătă în deplasare, dintre Norvich City și Tottenham. Scorul final de 2-2, pare fi unul echitabil, ținând cont că echipa gazdă a scăpat victoria printre degete, fiind egalați cu șapte minute înaintea fluierului de final al partidei.

Cele două goluri ale echipei Tottenham, au fost marcate din faze fixe, mai precis mijlocașul Christian Eriksen, a marcat în minutul 55 din lovitură liberă, iar atacantul Harry Kane, a marcat dintr-un penalty obținut tot de el, în minutul 83.

Pentru Norvich City, au marcat mijlocașul Mario Vrancic, în minutul 18, iar fundașul lui Tottenham, Serge Aurier, a deviat în propria poartă, în minutul 61.

Declarația lui Jose Mourinho, după egalul cu Norvich

Tehnicianul echipei Tottenham, Jose Morinho, a declarat la finalul partidei, conform site-ului oficial al clubului Tottenham, următoarele: „Am jucat destul de bine, am creat ocazii, am jucat un fotbal frumos, am marcat goluri și am primit goluri greu de digerat. Îmi amintesc clar șutul blocat al lui Sessegnon, apoi am primit un gol cu ​​adevărat rău. Apoi primit un al doilea gol rău, care a fost din ofsaid.”

„În a doua repriză ne-am asumat toate riscurile posibile pe care le ți le poți asuma. Echipa acceptă asta, acceptă responsabilitatea, am marcat și mai aveam 30 de minute pentru a câștiga, iar apoi vine cel de-al doilea gol. O echipă cu suflet normal ar fi murit în acel moment, dar asta nu ni s-a întâmplat. Am continuat să jucăm, cred că am jucat și mai bine, cu spirit și o intensitate mare, efort incredibil. A venit cel de-al doilea gol al lor și mai aveam 15 minute de jucat. Am încercat totul. Lamela și Lucas, un pic mai proaspeți decât ceilalți, Harry și Dele uimesc în efortul lor. Eriksen și Ndombele, am crezut că sunt fenomenali, timp de 90 de minute au jucat atât de bine. Am încercat să câștigăm, dar am obținut numai un egal, foarte frustrant pentru noi”, a spus în încheiere Jose Mourinho.

Situația din clasament a celor două combatante

După consumarea ultimelor jocuri ale etapei a 20-a, de sâmbătă, Tottenham are 30 puncte și ocupă provizoriu locul 5, din 20 jocuri, putând fi depășită de Wolves sau de Sheffield, dacă ar obține victorii în deplasare în această zi, ceea ce este greu de presupus, întrucât Wolves joacă pe ternul lui Liverpool, respectiv, Sheffield joacă cu Manchester City. Norvich rămâne în continuare pe ultimul loc al clasamentului cu numai 13 puncte, cu șanse mici de a nu retrograda.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Dybala-Cristiano-Higuain

 

Citește și: Cristiano Ronaldo: "Am terminat primii în grupa noastră, fără a pierde vre-un joc”

Miercuri, pe BayArena din Leverkusen, în ultima etapă a grupei D din Liga Campionilor, Juventus a câștigat cu scorul de 2-0, partida cu Leverkusen...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X