Megamenu for Bootstrap
 


București, 18 Octombrie 2017

Tottenham a remizat cu Real Madrid pe Bernabeu, în grupa H, din Champions League

Real-Tottenham-1-1-gr-H

Marți, în grupa H din Champions League, Tottenham a terminat la egalitate, scor 1-1, tocmai pe stadionul Bernabeu, ambele echipe se află pe locurile 1 și 2, în clasamentul grupei, la egalitate perfectă de puncte, câte 7 și de golaveraj.

Varane a marcat în propria poartă, în minutul 28, iar Cristiano Ronaldo a egalat din penalty, cu două minute înainte de pauză. Cu 143 prezențe în Liga Campionilor, Cristiano Ronaldo se află pe locul al 3-lea în acest top, în spatele lui Casillas, cu 166 și Xavi, cu 151 prezențe.

Antrenorul echipei Tottenham, Mauricio Pochettino a declarat după meci, conform cotidianului britanic Telegraph, următoarele: „Aceasta a fost cea mai mare provocare pentru a noi și am făcut-o. Este ceva ce ne-a lipsit, acel sentiment de a evolua la cel mai înalt nivel. Suntem o echipă în constructie dar ne-am întărit ideile de joc. Rezultatul este mai puțin important. Faptul că am participat, mă face foarte fericit."

De partea cealaltă, antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat: „Nu putem fi mulțumiți cu o remiză acasă. Este Liga Campionilor și pierdem două puncte. Trebuie să recunoaștem că au meritat acest punct. Au fost doi portari mari și au apărat bine. Nu ne va schimba abordarea pe Wembley. Vom încerca să câștigăm acolo. Va fi un fel de finală a grupei."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii