Tottenham a câștigat meritat în deplasare, cu Manchester United
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Tottenham a câștigat meritat în deplasare, cu Manchester United

Man_U-Tottenham-1-2București, 02 ianuarie 2014. Manchester United a avut din nou un pic de speranță, după șase victorii consecutive in toate competitiile, dar a pierdut acasă pe 01 ianuarie împotriva echipei Tottenham cu 1-2. Având în vedere greșelile sale defensive, această înfrângere nu este atât de surprinzătoare.

Adebayor deschide scorul printr-o lovitură de cap din centrarea lui Eriksen, în minutul 34.

La un duel în careu între Chiricheș și Welbeck, în minutul 60, acesta a căzut solicitând penalty. Arbitrul de centru Howard Webb a judecat foarte bine faza, lăsând jocul să continuie.

În minutul 66, Tottenham majorează scorul prin golul lui Eriksen, în urma unui șut cu capul din 6 metri

În minutul 68, Welbeck primește o pasă de la Chicharito, îl depăşeşte pe Vlad Chiricheş, scapă singur şi înscrie, iar scorul a devenit 1-2. Golul lui Welbeck a a fost al cincilea în ultimele șase jocuri.

Vlad Chiricheş a fost desemnat omul meciului în partida Manchester United – Tottenham, câştigată aseară cu 2-1 de Tottenham.

După meciul de miercuri, Manchester United se află pe poziția a 7-a în clasament cu 34 puncte, în timp ce Tottenham se află pe locul 6 cu 37 puncte.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash