căutare personalizată

  

 

 

Echipa Nationala | 03 septembrie 2011

Torje: Îmi pare rău că nu voi juca pe Arena Naţională

TorjeMijlocaşul Gabriel Torje a declarat, vineri, după meciul cu Luxemburg, că regretă foarte mult faptul că nu va putea evolua în partida cu Franţa, de marţi, din cauza cartonaşului galben primit astăzi, dar este convins că echipa naţională va putea obţine un rezultat bun, cu sprijinul suporterilor.

"Îmi pare rău şi înainte de meci m-am gândit să nu iau, dar de ce ţi-e frică nu scapi. Oricum, cred că a fost un cartonaş galben uşor acordat. Îmi pare rău că nu voi fi alături de băieţi, însă sunt convins să vom face un rezultat mare. Nu este imposibil, avem o echipă foarte bună, avem un stadion nou şi vom avea mulţi oameni în spate. Îmi pare rău că nu voi juca pe Arena Naţională", a spus Torje la Sport.ro.

Marcatorul celor două goluri din meciul cu Luxemburg a menţionat că românii trebuie să creadă în calificare atât timp cât mai sunt şanse şi că jucătorii de la lot trebuie să formeze o familie şi "să meargă înainte". "Cât mai avem şanse, trebuie să credem în ele. Suntem mulţi jucători tineri, trebuie să formăm o familie, să nu ascultăm ce se vorbeşte despre noi şi să mergem înainte. Eu sunt încă la început, dar odată cu vârsta sper să ajut mai mult echipa", a spus Torje.

Sursa: Mediafax.ro


Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web Sports
trafic site  
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash