București, 24 Iunie 2018

Toni Kroos marchează în ultimul minut de joc, în meciul cu Suedia și își salvează echipa de la o eliminare prematură

Toni-Kross-golul-victoriei-cu-Suedia

Germania a trecut prin mari emoții, în meciul cu Suedia din Grupa F, disputat sâmbătă și a reușit să întoarcă rezultatul în ultimul minut de joc, în urma unei faze fixe, executate magistral de Toni Kross.

Dacă nu reușea să marcheze golul victoriei, Germania putea să se întoarcă de la Cupa Mondială prematur, șansele de calificare ar fi fost diminuate în proporție de 99%, depinzând de jocul rezultatelor din ultima etapă.

Suedia a deschis scorul în minutul 32 prin Toivonen, în timp ce pentru Germania, Reus a marcat golul egalizator în minutul 48 și Toni Kross, golul victoriei în minutul 90+5.

În ultima etapă a grupei F, ce se va disputa miercuri, Germania va întâlni Republica Korea și Mexic se va confrunta cu Suedia, ambele meciuri se vor disputa de la aceiași oră, 17:00. Mexicul și Germania având cele mai mari șanse să iasă din grupe.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Bogdan-Lobont-ultima-partida

 

Citește și: Franța și Statele Unite au terminat la egalitate, scor 1-1, în amicalul disputat sâmbătă la Lyon

Într-un meci de pregătire în vederea startului Cupei Mondiale, echipa Franței și Statelor Unite, s-au confruntat sâmbătă la Lyon, pe Olimpic Parc...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X