Titlul câştigat de Oţelul Galaţi, sărbătorit de zeci de mii de suporteri în stradă

București, 15 Mai 2011

../Otelul-Galati-Campioana

Primul titlu din istoria clubului Oţelul Galaţi este sărbătorit, duminică seară, de zeci de mii de suporteri pe străzile oraşului, acolo unde însoţesc autocarul în care se află jucătorii.

După încheierea meciului cu FC Timişoara, autocarul în care se aflau jucătorii a plecat de la stadion şi a mers "La păpădie", acolo unde o parte fin fani a văzut meciul pe un ecran instalat de conducătorii clubului.

Zeci de mii de suporteri se află pe străzile Galaţiului, iar unii dintr ei s-au suit pe autocarul aflat în mers. Jucătorii îşi continuă drumul spre centrul oraşului.

Reprezentatul ArcelorMittal în Consiliul de Administraţie al clubului Oţelul Galaţi, Ionel Borş, a declarat că se vor face transferuri importante dacă va fi nevoie. "Mi s-au îndeplinit ambele vise: să văd stadionul plin şi să câştigăm titlul. Suntem mândri de această echipă şi vom face transferuri importante dacă va fi nevoie", a spus Borş. Deşi matematic este campioană, Oţelul trebuie să aştepte şi decizia TAS privind meciul din etapa a 19-a a Ligii I cu Pandurii, câştigat cu scorul de 3-0 la "masa verde”.

Autor, Alexandru Neata

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X