căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

Liga 1-etapa 33 | Otelul- FC Timisoara, 2-1

Titlul câştigat de Oţelul Galaţi, sărbătorit de zeci de mii de suporteri în stradă

   
    Add to Mixx!

Otelul_Galati_CampioanaPrimul titlu din istoria clubului Oţelul Galaţi este sărbătorit, duminică seară, de zeci de mii de suporteri pe străzile oraşului, acolo unde însoţesc autocarul în care se află jucătorii.

După încheierea meciului cu FC Timişoara, autocarul în care se aflau jucătorii a plecat de la stadion şi a mers "La păpădie", acolo unde o parte fin fani a văzut meciul pe un ecran instalat de conducătorii clubului.

Zeci de mii de suporteri se află pe străzile Galaţiului, iar unii dintr ei s-au suit pe autocarul aflat în mers. Jucătorii îşi continuă drumul spre centrul oraşului.

Reprezentatul ArcelorMittal în Consiliul de Administraţie al clubului Oţelul Galaţi, Ionel Borş, a declarat că se vor face transferuri importante dacă va fi nevoie. "Mi s-au îndeplinit ambele vise: să văd stadionul plin şi să câştigăm titlul. Suntem mândri de această echipă şi vom face transferuri importante dacă va fi nevoie", a spus Borş. Deşi matematic este campioană, Oţelul trebuie să aştepte şi decizia TAS privind meciul din etapa a 19-a a Ligii I cu Pandurii, câştigat cu scorul de 3-0 la "masa verde".

Sursa: Mediafax


Domain Age Tool

Enter domain name

 

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
Delicious Bookmark this on Delicious

trafic ranking

Statistici web
trafic site Add URL Pro - Search Engine Submission and Optimization Services
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash